Henny Vrienten voltooit zijn drieluik met de release van zijn album ‘Tussen De Regels’. Op de dertien autobiografische liedjes zijn onder meer samenwerkingen te horen met Bertolf en Eefje de Visser. Omdat veel van de liedjes over zijn jeugd gaan heeft Henny bij de opnames van de plaat louter instrumenten gebruikt van voor 1965.

Na de albums ‘En toch…’ en ‘Alles is Anders’ is het derde deel van mijn drieluik ‘Tussen De Regels’ voltooid. Ik heb nu alles verteld wat ik wil vertellen en ik denk dat ik het daar bij laat. Ik hoop dat ik alle toekomstige biografen het wind uit de zeilen heb genomen, want ik ga mijn verhaal niet twee keer vertellen: luister deze platen en je hebt het verhaal van mijn leven. Thema’s van dit drieluik zijn: leren lopen, vallen en opstaan, verliefd worden, uit liefde vallen, houden van en sterven. Kortom, het thema is het leven. En toch… alles is anders.. tussen de regels.”

 

 

 
Translate »
Share This