Vandaag viert Robbert van de Corput, ofwel Hardwell, zijn verjaardag. De DJ en producer is vandaag 31 jaar geworden. Gefeliciteerd! Afgelopen vrijdag lanceerde Hardwell, die twee keer werd uitgeroepen tot beste DJ ter wereld door het toonaangevende Britse DJ Mag, zijn nieuwe single “Being Alive”. Hij maakte het afgelopen najaar nog bekend, dat hij voor onbepaalde tijd stopt met draaien vanwege een te hoge werkdruk.

“Er is nog zo veel dat ik wil delen met familie en vrienden, er zijn nog zo veel wegen die ik wil inslaan, maar door altijd maar Hardwell te zijn blijft er te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven als ‘normaal’ persoon”, aldus Robbert. “Ik heb daarom besloten om mijn agenda voor onbepaalde tijd leeg te maken, zodat ik geen rekening hoef te houden met interviews, deadlines, en releasedatums. Ik heb altijd moeten omgaan met de druk die komt kijken bij een zwaar tourschema, maar het werd me nu te veel en het voelde als een rit in een achtbaan die nooit ophield.”

De Bredanaar, die vorig jaar zijn grootste hit scoorde met “Ze Willen Mee” verklaart: “Ik blijf muziek maken en ik wil altijd in contact blijven met mijn fans.” Zijn besluit voorlopig niet meer op te treden is een ’time-out, geen afscheid’.

 

 
Translate »
Share This