• Twitter
  • Facebook

Credits: V2 records

Met meer dan een half miljard streams, een legendarisch optreden op Lowlands, drie uitverkochte avonden in Carré en een Europese tour langs vijf landen, laat het gerenommeerde Nederlandse duo HAEVN opnieuw van zich horen. HAEVN, bestaande uit Jorrit Kleijnen en Marijn van der Meer, heeft aangekondigd dat hun langverwachte album ‘Wide Awake’ op 11 oktober zal verschijnen via Nettwerk. De aankondiging gaat gepaard met de release van hun nieuwe single ‘One Day’, de tweede singel als opmaat naar het vervolg op hun platina debuutalbum ‘Eyes Closed’.

Het album is voor het eerst te verkrijgen tijdens de gelijknamige Europese najaarstournee, waarbij HAEVN meer dan 30 concerten zal spelen in Duitsland, Polen, Engeland, Frankrijk, België, Zwitserland, Oostenrijk en hun eigen geliefde Nederland.

De internationale tour markeert een nieuwe mijlpaal in de indrukwekkende carrière van het duo, bekend van songs als ‘Where The Heart Is’, ‘Finding Out More’, ‘Back In The Water’, en ‘Trade It For The Night’. Met meer dan een half miljard streams en nominaties voor de Edison Awards en 3FM Awards is HAEVN een gevestigde naam in de Nederlandse en Europese muziekscene geworden. Als gevestigde headliner verkochten ze dit jaar hun volledige Nederlandse tournee uit waarvan driemaal Carré, tweemaal Paradiso en spelen ze deze zomer op de mainstage van Lowlands. Daarnaast geven ze concerten op prestigieuze plekken zoals Shepherds Bush Empire in London, Le Trianon in Parijs en Admiralspallast in Berlijn.

Copyright © 2024, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This