Goldkimono brengt vandaag zijn langverwachte eigen single uit: ‘To Tomorrow’. Nadat hij zich als songwriter wereldwijd in de kijker speelde met Kygo’s monsterhit ; ‘Firestone’, komt Goldkimono vandaag met eigen muziek.

Hij schreef al muziek voor talloze nationale en internationale artiesten, maar met ‘To Tomorrow’  presenteert Goldkimono (echte naam Martijn Konijnenburg, roepnaam Tienus) voor het eerst helemaal zijn eigen geluid. Zijn sound is goed te vergelijken met zijn kleurrijke en laid back kledingstijl. Zijn muziek moet het feelgood gevoel oproepen van 90’s hiphop, ‘island style pop’ met ‘de crunch van een Nederlandse stroopwafel’.

Goldkimono schreef de eerste single van zijn nieuwe project in een appartementje, op een steenworp afstand van het strand van Venice Beach, California, met niet meer dan een gehuurde gitaar en zijn laptop. ‘To Tomorrow’ is een zomerse track die een ode brengt aan de goede tijden van het leven, de zon op je gezicht voelen en dat gevoel meenemen naar de volgende dag.

 
Translate »
Share This