Gold/Shade keert terug met zijn nieuwe single “I Need You”. Voor deze plaat heeft de Amsterdamse producer de Nederlandse zangeres en songwriter Juliette Claire weten te strikken, bekend van haar samenwerkingen met grote namen als Martin Garrix en CMC$. Het resultaat is een moderne productie met een chille, feel-good vibe. Hoewel de track helemaal van deze tijd is, kan deze op sommige momenten zelfs wat ‘retro’ aanvoelen.

Gold/Shade: “In 2018 ben ik bijna het hele jaar bezig geweest om in Juliette Claire haar DM te sneaken en zodoende een sessie op te zetten. Eind vorig jaar had ze eindelijk de tijd, dus konden we samen de studio in. Ik bracht mijn geheime wapen Neenah mee en samen werkten we aan wat uiteindelijk ‘I Need You’ werd. Dat laatste was de exacte zin die ik in Juliette haar DM schreef toen ik haar voor het eerst contacteerde.’

 

 

 
Translate »
Share This