Gerard Joling lanceert de video van zijn nieuwe single. Titel van de track is LIEFJE. Het nummer is de opvolger van LIEVELING, een track die de 1e plaats in de iTunes Top 100 bereikte. Ook LIEFJE gaat die richting inmiddels op. Het nummer is geschreven door Tom Peters en staat op Gerard`s nieuwe album “Lieveling”. Op dit album staan 14 tracks waarvoor Joling ook samenwerkte met o.a. Kees Tel, Fluitsma & van Tijn, Bram de Koning, Alan Eshuis, Sjors van de Eerenbeemt en Diggy Dex. Gerard Joling over “Lieveling’: “Veel songwriters hebben mij de afgelopen maanden liedjes opgestuurd. Hiervan zijn een aantal uptempo en ballads geselecteerd die op dit nieuwe album staan. Ik ben erg trots op het eindresultaat, het album is erg verfrissend met veel meezingers. Ook vind ik het super dat ik wederom Jandino Asporaat, mijn nummer één maatje, heb kunnen strikken om een nummer op te nemen (Mijn Liefde).”

 

 
Translate »
Share This