Nu gaat het er om spannen: gaat Glennis Grace America`s Got Talent winnen? Aan haar performance heeft het niet gelegen! Ze kreeg een staande ovatie van zowel de jury als het publiek voor haar versie van Snow Patrol`s “Run”. In Amerika wordt intussen flink gewed op de winnaar. De piepjonge Courtney Hadwin staat daarbij op de winst, gevolgd door Shin Lim, Michael Ketterer en op de 4e plek Glennis Grace.

Het toonaangevende Amerikaanse Billboard laat zich lovend uit over de Nederlandse: “Glennis Grace heeft de gave om zich elke keer opnieuw te verbeteren als ze optreedt bij America’s Got Talent. Bij het eerste deel van de finale pakte ze haar moment. De Nederlandse zangeres blies alles en iedereen omver met haar krachtige uitvoering van Snow Patrol’s hit Run uit 2003, dat later gezongen is door Leona Lewis.”

Simon Cowell noemde het optreden van Glennis “sensationeel”, Heidi Klum vond dat Grace “foutloos” zong en Mel B zei: “Jij kan echt zingen!” Howie Mandel voegde daaraan toe: “Ik weet dat je al een grote carrière hebt in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Ik vond het geweldig!” Aankomende nacht (Nederlandse tijd) treedt de Amsterdamse zangeres voor de laatste maal op. Dan zingt ze een duet met een bekende artiest. Een filmpje op haar Insta zou hinten naar ….. Bruno Mars.

 

 

 
Translate »
Share This