In de één-na-laatste aflevering van De Beste Zangers stond de 23-jarige YouTuber Emma Heesters centraal. Met meer dan 1 miljoen abonnees op haar You Tube-kanaal laat ze zien hoe populair je kunt zijn als je goed covers kunt zingen. Deze avond stond dan ook in het teken van covers van covers. Zo zong Tim Akkerman een eigen versie van ‘Let Me Love You’ van DJ Snake en Justin Bieber.

Floor Jansen struinde het You Tube kanaal af van Emma en koos voor ‘Shallow’, origineel van Lady Gaga en Bradley Cooper uit de film ‘A Star is Born’. Haar uitvoering hield ze klein, loepzuiver en supermooi. Jan Smit bewonderend: ‘Jij blijft gewoon rustig op je kruk zitten, en je pakt die uithaal alsof het helemaal niets is’.

Maar ze was niet de winnares voor Emma. Die eer ging naar Samantha Steenwijk, die het nummer ‘Geloof In Jezelf’ zong. Achter het nummer hangt de herinnering van Emma en haar moeder, die dit nummer samen zongen in de musical The Wiz. Maar het is uiteindelijk de kijker, die beslist, en dat waren er wederom weer heel veel: bijna 1,5 miljoen zagen De Beste Zangers! En die raken niet uitgepraat op social media van Floor`s vocals en uitstraling. Floor geeft iedereen weer dat WAUW gevoel en AVROTROS en de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival zijn hopelijk toch niet blind en doof?! Floor naar Rotterdam in mei 2020: dat is de (Night)wish van Hitzound!

 

 

 
Translate »
Share This