Dit jaar vieren we het Eurovisie Songfestival op een iets andere manier. #Eurovisie is al enkele weken een veelbesproken thema op Twitter en fans van over de hele wereld komen samen om voorgaande edities te herbeleven via #EurovisionAgain. Ook zijn er on- en offline genoeg alternatieve programmeringen te vinden. Hieronder vind je alles wat je moet weten om ook dit jaar Eurovisie-ready te zijn.

Twitter stond de afgelopen weken vol met tweets van Eurovisie fans die uitkijken naar hét Europop eerbetoon: de funky inzending van IJsland is al een echte publieksfavoriet. Ook host Songfestivalfan Rob Holley elke zaterdag voor andere fans een livestream van een voorgaande editie van het Songfestival. Via #EurovisionAgain kijkt iedereen samen en delen hun meningen en enthousiasme. De Eurovisie-organisatie zelf brengt artiesten naar de huiskamer via #EurovisionAtHomeConcerts en @NikkieTutorials spreekt dagelijks via #EurovisionCalls met een andere artiest om te kijken hoe het met ze gaat.

Voor alle informatie en updates over de show van dit jaar is het officiële Eurovisie Songfestival-account een absolute must: @Eurovision. Hier vind je alle updates rondom het Eurovisie Songfestival, leuke video’s van de artiesten en andere opvallende content. Vergeet niet om ook het officiële Nederlandse account te volgen (@Songfestival). 

https://www.youtube.com/watch?v=sMcxWB90TTY

 
Translate »
Share This