• Twitter
  • Facebook

Credits: Gingerbread Man Records

‘Autumn variations’ is het nieuwe album van Ed Sheeran. Een album, barstensvol met songs, die het sombere herfstgevoel weten te vangen. Zoals ‘American town’, de nieuwe singel van Sheeran. Het object van zijn liefde is Courteney Cox in zijn homemade Twitter video. Zij maakte veertig jaar geleden haar video debuut in de clip ‘Dancing in the dark’ van Bruce Springsteen. Ed beschrijft in de song op melancholische wijze zijn verblijf met zijn geliefde in een Amerikaanse stad.

Hint Sheeran op zijn nieuwe album ‘Autumn Variations’ op problemen in zijn huwelijk met Cherry Seaborn? Het lijkt er soms wel op. Zo verhaalt Sheeran in één van de songs, ‘Punchline’: ‘Ik kan er niets aan doen dat ik nu destructief ben. Het is weken geleden dat ik je schets zag. In mijn kamer is een stilte zo luid. Zo zou het verliezen van hoop kunnen klinken”, luiden de eerste regels van de tekst. Het refrein gaat verder: “Ik kan er niets aan doen dat ik zo van je houd. Ik kan dit loslaten niet aan. Ik heb nog steeds het gevoel dat we het kunnen oplossen of zo. Alles wat ik ben is slechts vlees en botten. Waarom is je hart zo ijskoud?”  De melancholische songteksten vertellen een somberend verhaal.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 
Translate »
Share This