Duncan Laurence heeft in de afgelopen 24 uur, met behulp van zijn volgers, een interactieve video rondom zijn single ‘Someone Else’ gemaakt én gepubliceerd via Instagram Stories. Aan de hand van een aantal voorgelegde keuzes, die hij tijdens de opnames deelde op het populaire social media kanaal, konden zijn volgers aangeven welke wendingen er in de clip moesten komen. Door eigen video’s in te sturen konden fans zelf ook onderdeel uitmaken van het verhaal.

De eerste beelden verschenen gaandeweg de opnames in zijn Instagram stories. Het is voor het eerst dat een Nederlandse artiest op deze manier een interactieve video in zo’n kort tijdsbestek via Instagram uitbrengt. Het eindresultaat van deze unieke video is vanaf nu te zien op Duncans account.

Duncan is vol trots over het eindresultaat van de video: “Het was een supertof en intensief proces. Het was onwijs leuk om niet alleen met mijn team creatief aan de slag te gaan, maar ook met mijn fans. Ik kon hen voor mijn gevoel écht bereiken en ze meenemen in het proces van het maken van de video. Zeker in deze tijden waarin optredens schaars zijn, heb ik ervan genoten om samen met hen deze prachtige video te kunnen maken en ik ben dan ook heel erg trots op het eindresultaat. Dat is vanaf nu te zien op mijn Instagram. Ik ben ontzettend benieuwd naar wat iedereen ervan vindt ” aldus de zanger.

https://www.instagram.com/tv/CCGF5ZFDHpj/?utm_source=ig_web_copy_link
 
Translate »
Share This