Dropt Justin Bieber a.s. maandag een nieuwe single? Zijn manager Scooter Braun voedt de geruchten door op social media te plaatsen dat er maandag iets aan staat te komen. Het zou gaan om nieuwe muziek. Het gaat intussen met de 25-jarige zanger niet al te best. Bieber worstelt met depressies en kwam vandaag in het nieuws met de aanschaf van een mobiele zuurstoftank, waarmee de hit zanger zijn conditie hoopt te verbeteren.

Update: Muziek is belangrijk voor hem, zo verklaart Bieber maar: ‘niets komt voor mijn familie en mijn gezondheid.’Hij vervolgt: ,,Ik lees een hoop berichten van jullie over dat jullie een album willen”, schrijft Justin. ,,Ik heb mijn hele tienertijd, tot ik begin twintig was getoerd. Ik heb me gerealiseerd, en dat hebben jullie waarschijnlijk ook gezien, dat ik niet gelukkig was tijdens mijn laatste tournee. Dat verdien ik niet, en dat verdienen jullie niet.’’Wel belooft Justin ‘zo snel als mogelijk is’ nieuw werk uit te brengen. De Canadese zanger scoorde in 2017 zijn laatste top 10 hit met ‘Friends’. (samen met Bloodpop)

 

 

 
Translate »
Share This