Aankomende vrijdag gaat de nieuwe single van Dotan in première. Intussen staat hij met het nummer ‘Letting Go’ vandaag vers in de TIP 30. De release volgt op ‘Numb’, dat nog niet zo lang terug zijn comeback betekende na een roerige periode. In het programma ‘Waar is de mol’ blikte Dotan terug op twee onstuimige jaren, maar kijkt nu postief vooruit. Ook deed hij een onthulling: ,,Ik heb een vriend. En ik ben heel blij met hem.’’

Op Instagram ging hij uitgebreid in op de onthulling dat hij homo is: ,,Ik sprak gisteravond voor het eerst over mijn seksualiteit. Ik was de hele dag al nerveus dat het uitgezonden zou worden, maar ik voel me zo bevrijd nu. Ik heb het al die jaren verborgen gehouden, omdat ik echt geloofde dat het schadelijk zou zijn voor mijn carrière. Bij het tekenen van mijn eerste platendeal tien jaar geleden, werd me geadviseerd om er nooit over te praten. Dat hebben later nog verschillende mensen herhaald.”

 

 

 
Translate »
Share This