Vanaf januari 2019 is de Nederlandse Top 40 bij Qmusic te horen en dat betekent dat de lijst gepresenteerd gaat worden door een andere DJ! Dat is, eigenlijk zoals verwacht, Domien Verschuuren. Daarmee treedt de ex-3FM DJ in de voetsporen van o.a. Joost den Draaijer, die als eerste op 2 januari 1965 bij Veronica, toen nog op zee, de Top 40 mocht presenteren. O.a. ook Rob Out, Lex Harding, Erik de Zwart, Wessel van Diepen en Jeroen Nieuwenhuize presenteerden de lijst der lijsten.

Domien verheugt zich uiteraard op de komst van de Top 40 naar Qmusic: “Toen ik een klein half jaar geleden besloot de overstap te maken naar Qmusic had ik nog niet durven dromen dat ik ook deze prachtklus erbij zou krijgen. De Top 40 is veruit de bekendste en meest gevestigde hitlijst op de Nederlandse radio en ik ben heel trots dat ik deze wekelijks mag presenteren”.

Op 4 januari gaat de Top 40 dan ook ronkend van start bij Qmusic. Op de eerste dag van het nieuwe jaar trapt Qmusic eerst af met het Top 40-jaaroverzicht van 2018. De lijst is vanaf het nieuwe jaar overigens niet meer beschikbaar bij de Mediamarkt, nu het contract met het bedrijf niet langer wordt verlengd. Als Top 40 fanlijst kun je via de website van de Top 40 wel tegen betaling thuis laten bezorgen.

 

 

 
Translate »
Share This