Dio komt vandaag met de officiële nieuwe video voor zijn single Soms Alleen, die afgelopen zondag uitkwam. In het nummer, dat heel toepasselijk op Moederdag verscheen, richt Dio zich tot zijn moeder, met wie hij lange tijd geen contact heeft gehad.  De openhartige lyrics van Soms Alleen vertellen het verhaal van een moeder en een zoon, liefde, complexe relatie en verdriet om lang verbroken contact. Dio geeft in het nummer aan zelf fouten gemaakt te hebben, maar benadrukt boven alles een zoon te zijn die zijn moeder vreselijk mist.

Op Instagram noemde hij het al de persoonlijkste track die hij ooit heeft gemaakt. En tijdens een interview in Koffietijd vertelde hij dat het schrijven van de tekst voor hem werkte als therapie. ‘Ik ben heel zenuwachtig geweest voordat ik het ging uitbrengen. Niet alleen omdat ik me zelf kwetsbaar opstel, maar ook omdat ik mijn moeder erin betrek. Maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan.’ Inmiddels heeft Dio zich weer met zijn moeder verzoend, vertelt hij in het interview. De twee zijn in de video dan ook samen te zien.

 
Translate »
Share This