Precies op tijd voor het festivalseizoen, sloegen Dimitri Vegas & Like Mike en David Guetta de handen ineen met Afro Bro’s, Daddy Yankee en Natti Natasha. Met deze all star line up kan de reggaeton summer slammer ‘Instagram’ niet anders dan een enorme hit worden.

Dimitri Vegas & Like Mike staan bekend om hun genre-overstijgende collabs. Zo werkte het superduo samen met Ne-Yo, Diplo en Snoop Dogg. Ze zijn ambassadeurs van Tomorrowland, dat dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert en waar het duo uiteraard zal draaien. Ook David Guetta werkt regelmatig samen met urban en popartiesten. Zijn collabs met onder meer Lady Gaga, Rihanna en Justin Bieber en zijn extreme verkoopcijfers (50 miljoen albums en singles, meer dan 10 miljard views en streams) maken David Guetta tot de grootste en succesvolste DJ ter wereld.

Voeg aan deze grootheden de tropische house van de Afro Bro’s toe, de immens populaire Latin artist Daddy Yankee en Latin superster Natti Natasha (goed voor een miljard streams) en je weet: this summer will be all about ‘Instagram’.

 

 

 
Translate »
Share This