Malta stuurt Destiny naar het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘All of my love’. Destiny Chukunyere, de 17-jarige zangeres die schuil gaat achter Destiny, werd al begin februari al geselecteerd, nadat ze de Maltese X Factor won. En ze won meer: in 2015 namelijk het Junior Eurovisie Songfestival! Malta laat dus niets aan het toeval over. In de video van ‘All of my love’ van Destiny zit een onderwater fragmentje, waarin een jonge man in een foetushouding zweeft. Waar is dat toch van afgekeken?

Ook voor het lied niet, want het ministaatje, dat momenteel hevig lijdt onder corruptie, huurde als songwriters Borislav Milanov, Bernarda Brunovic, Sebastian Arman, Dag Lundberg, Joacim Persson en Cesar Sampson in. De eerstgenoemde, Milanov, heeft dit jaar ook de inzendingen geschreven voor Duitsland en Bulgarije. Laatstgenoemde land staat trouwens vandaag bij de bookmakers op #1. Nog een bijzondere naam tussen de songwriters is natuurlijk Cesar Sampson: hij vertegenwoordigde Oostenrijk in 2018 en werd derde.

Al met al lijkt Malta te gaan voor de winst, maar het is toch allemaal net niet origineel genoeg. Zo zie je in de video van ‘All of my love’ van Destiny een onderwater shot, waarin een jonge man in een foetushouding rondzweeft. Afgekeken van Duncan Laurence`s winnende ‘Arcade’!  Malta zit in de eerste halve finale op 12 mei en zal de finale ongetwijfeld halen.

 

 

 
Translate »
Share This