Het postuum uitgebrachte debuutalbum van Pop Smoke komt op nummer 1 binnen in de Album Top 100.  ‘Shoot For The Stars Aim For The Moon’ debuteert trouwens ook op #1 in de Amerikaanse Album Top 100.  Pop Smoke brak vorig jaar door met het nummer ‘Welcome To The Party’ en werd wereldwijd bestempeld als één de grootste nieuwe talenten in de scene. Hij kon gevestigde namen als Cardi B, Nicki Minaj en Travis Scott onder zijn fans scharen.

Ook in Nederland is zijn muziek geliefd door bijvoorbeeld Ronnie Flex en Kevin en werd hij als één van de headliners geprogrammeerd op WOO HAH! Helaas kwam er eind februari een einde aan het leven van de 20-jarige artiest na een fatale overval bij hem thuis.

Voor zijn dood bracht hij twee succesvolle projecten uit: Meet the Woo (goed voor bijna 300 miljoen streams) en Meet the Woo 2, dat rechtstreeks in de top 10 belandde van de Billboard Top 200. Vorige week verscheen zijn debuutalbum, dat onder toeziend oog van zijn familie en 50 Cent als Executive Producer werd afgewerkt: Shoot For The Stars Aim For The Moon. Virgil Abloh (Artistic Director Louis Vuitton) nam alle visuals voor zijn rekening.

 
Translate »
Share This