‘Nu of Nou’ is de nieuwe single van De Dijk. Het is de eerste single van het gelijknamige album dat op vrijdag 18 oktober zal verschijnen. Zowel het lied als het album gaan over de kostbaarheid van het leven.

En met de single ‘Nu of Nou’ vieren De Dijk en Top Notch tevens hun eerste samenwerking. In 2013 verscheen het solo album ‘Simpel Verlangen’ van Huub van der Lubbe. Top Notch had de eer om hiervan het vinyl uit te brengen. Daarmee was de eerste flirt tussen De Dijk en Top Notch een feit. Nu 6 jaar later is de vonk officieel overgeslagen en kiest De Dijk ervoor om het aanstaande album in samenwerking met Top Notch uit te brengen.

Huub van der Lubbe: “‘Nu of Nou’ gaat over de vluchtigheid van mooie momenten. De broosheid van schoonheid. Niets is vanzelfsprekend en geluk al helemaal niet. Koester het moois als het zich voordoet, ga er respectvol mee om. Want het gaat ook weer voorbij. Het kan kapot. Besef het leven ten volle. Half oktober is de plaat uit, en gaan we weer doen wat de mensen ons graag zien en horen doen: spelen!”

 

 

 
Translate »
Share This