Chef’Special heeft met de single ‘Trouble’ de gouden status behaald. Het nummer is afkomstig van het vierde studioalbum ‘Unfold’, dat in maart van dit jaar verscheen. De Haarlemse band werd vandaag met de award verrast door radiopresentator Daniël Dekker. De bekendmaking vond plaats tijdens een studioshow bij AVROTROS Muziekcafé – een liveprogramma van NPO Radio 2.

Vorige week bracht Chef’Special de videoclip van hun derde single ‘Kaleidoscope’ uit. Met deze – door de drummer van de band band geproduceerde – video grijpt de band terug naar alle mooie herinneringen en hoogtepunten uit de afgelopen jaren. Zo kwam ‘Unfold’ in maart op nummer 1 binnen in de Album Top100. Echter, vlak na het verschijnen van het album werden vanwege Covid-19 alle geplande evenementen geschrapt. Zo stond de band dit jaar initieel op festivals als Concert at SEA, Pinkpop en Zwarte Cross.

Voorman en zanger Joshua Nolet: “In dit jaar, waarin alles anders loopt dan gedacht, is het extra mooi en eervol om deze gouden plaat te ontvangen. Wij willen iedereen onwijs bedanken voor het luisteren en we hopen iedereen snel weer te zien bij onze shows.” Facebook

 
Translate »
Share This