Dimitri Vegas & Like Mike & Tiësto & Dido – Thank You 

Credits: Roberto Castaño for Ushuaïa Ibiza

Ruim twintig jaar terug wist Dido internationaal flink te scoren met haar singel ‘Thank you’.  Zo behaalde de zangeres er de 3e plaats mee in de Billboard Hot 100. Van de track is intussen een nieuwe versie verschenen van Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto en W&W, die een vette dancefloor trance anthem hebben gemaakt van Dido’s “Thank You (Not So Bad).” Het management van Dido nam contact op met de DJ’s nadat ze getuige waren geweest van de nieuwe versie die te horen was tijdens Tomorrowland. Dat lieten Dimitri Vegas & Like Mike, Tiësto en W&W zich niet tweemaal zeggen!

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Kenya Grace – Paris

Credits: Michelle Hèlena Janssen

Kenya Grace heeft haar nieuwe singel ‘Paris’ gedeeld. In Engeland valt de zangeres, die dit jaar doorbrak, gelijk in de prijzen, want deze gloednieuwe track belandt daar op de playlist van BBC Radio 1. ‘Paris’ is “a biting ode to modern dating”, zoals ze het zelf omschrijft. De release volgt op ‘Only in my mind’ en haar huidige Hitzound 40 hit ‘Strangers’. Kenya is een Britse singer-songwriter uit Londen, die al eerder tracks uitbracht zoals ‘Talk’ en ‘Meteor’. Nog niet zo lang terug tekende Grace een contact bij het dance label Major Recordings, dat ondergebracht is bij Warner Records.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Eliza Rose, Calvin Harris – Body Moving 

Credits: CPU – Chris Stessens

Deze week slepen Eliza Rose en Calvin Harris op SLAM! de MixMarathon track van de week binnen met ‘Body moving’. De 31-jarige Eliza Rose wist vorig jaar succes te scoren met haar singel ‘B.O.T.A.’ (Baddest Of Them All). Voor haar nieuwe singel werkte deze uit Londen afkomstige DJ, en producer samen met Calvin Harris. De dance track ‘Body moving’ schreef Clavin samen met met Jessie Reyez. Met haar bracht hij in 2018 ‘Promises’ uit, die intussen 1 miljard maal is gestreamd. Ongetwijfeld gaan Eliza en Calvin flink scoren met hun onweerstaanbare dansvloervuller.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Lost Frequencies – All Stand Together

Credits: SonyMusic

Lost Frequencies heeft zijn derde album ‘All Stand Together’ uitgebracht. Op het album staan samenwerkingen met onder meer Calum Scott, Netsky, James Arthur en Tom Gregory.  Op de nieuwe plaat van de Belgische DJ en producer staan 11 ‘feel-good electronic’ tracks, waaronder zijn internationale #1-hit ‘Where Are You Now’ met Calum Scott. Daarnaast bevat ‘All Stand Together’ samenwerkingen met onder meer Netsky, James Arthur en Tom Gregory. De nieuwe singel Van HET Album is de titelsong ‘All stand together’.

‘Where Are You Now’ heeft op Spotify ruim een miljard streams en was in 2022 de meest gedraaide song in de UK. Begin dit jaar werd ‘Where Are You Now’ genomineerd voor een BRIT Award voor Best International Song. Lost Frequencies (Felix de Laet) bereikt op Spotify maandelijks bijna 24 miljoen luisteraars. De afgelopen jaren toerde hij met zijn Lost Frequencies Live Tour langs uitverkochte arena’s over de hele wereld. Daarnaast stond hij op diverse festivals, waaronder Tomorrowland, Lollapalooza en Creamfields.

Lost Frequencies: “All Stand Together voelt als een verslag van de geweldige jaren die ik tot nu toe als Lost Frequencies heb mogen meemaken. Sommige tracks van het album zullen luisteraars wel herkennen, hopelijk hebben ze er al op gedanst. Ik kijk ernaar uit om nu ook de andere tracks te delen. Op All Stand Together komen alle sounds voorbij die met elkaar de Lost Frequencies-sound vormen: van bangers tot meer gevoelige tracks en van house en dance tot pop – en meer.”

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Tiësto, Tears For Fears, Niiko x Swae – Rule The World 

Credits: UMG Recordings

Na dancefloor killers als ‘Lay low’ en ‘Drifting’ dropt Tiësto ditmaal een singel met een knappe remix van ‘Everybody wants to rule the world’, groot gemaakt door Tears For Fears. De remix ‘Rule the world’ maakte hij met Niiko x Swae & GUDFELLA.  De originele versie werd geschreven door Roland Orzabal, Chris Hughes en Ian Stanley (keyboard) op een kleine synthesizer met drumcomputer bij Orzabal thuis. Het was de derde singel van de Tears For Fears plaat ‘Songs from the Big Chair’. De Koude Oorlog vormde de inspiratiebron voor het nummer.  Aanvankelijk was de titel van de song ‘Everybody wants to go to war’. Tiësto combineert op zijn nieuwe versie naadloos de nostalgische charme van het origineel met zijn kenmerkende progressive House-geluid.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Nathan Dawe x Bebe Rexha – Heart Still Beating

Credits: Warner Music

Hoewel Nathan Dawe internationaal nog veel succes boekt met ‘0800 Heaven’, waarvoor hij de hulp inriep van Ella Henderson, lanceert de Britse DJ en producer uit Burton upon Trent vandaag  ‘Heart Still beating’.  Ditmaal werkt Nathan niet samen met Ella Henderson (‘0800 Heaven’ en ’21 Reasons maakte Nathan met haar), maar met Eliza Rose en Bebe Rexha. Die laatst genoemde zangeres scoorde 3 maanden terug nog een Hitzound Smash met ‘One in a million’(met David Guetta). Eliza Rose is wat minder bekend, maar deze Britse DJ, producer en zangeres scoorde vorig jaar wereldwijd met het nummer ‘B.O.T.A.’ (Baddest Of Them All). Behalve Nathan, Bebe en Eliza schreef o.a. ook Ella Henderson mee aan ‘Heart still beating’, de nieuwe Dance Smash van 538 en Powerplaat van JEY.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Sonny Wern – Dance For Me (1, 2, 3)

De nieuwe TikTok sensatie heet Sonny Wern! Met zijn nieuwe singel ‘Dance for me’ (1,2,3) is de Rotterdamse DJ en producer razend populair. Nadat Sonny het nummer op TikTok plaatste, ontplofte het internet vrijwel meteen. Aan ‘Dance for me’ (1,2,3) werken Lyente, Quinten Circle en ZANA mee.  Met de track staat Sonny intussen in de TOP 50 van 50 meest gestreamde songs in Nederland.  Zowel alledaagse muziekliefhebbers als vooraanstaande techno makers (o.a. Bassjackers, Dimitri Vegas, Trobi) op internet noemen het ‘Stutter Techno’. De track ‘Dance for me’ (1,2,3) verschijnt morgen vers in de TIP 40 van Hitzound.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Sam Feldt – Memories

Credits: Sony Music

De nieuwe singel van Sam Feldt heet ‘Memories’. Hij maakte de track met de schrijvers van de iconische 90’s-track ‘Narcotic’ van Liquido. ‘Memories’ krijgt vanavond meteen de live première tijdens de ADE-show van de Nederlandse dj en producer in de Melkweg. ‘Memories; , met vocals van Sofiloud, is de opvolger van zijn vorige track ‘Crying On The Dancefloor’. Sam: “Werken aan Memories was een bijzonder project, ik heb er twee jaar over gedaan. Voor mij is het ook méér dan een song geworden: het is een brug tussen tijdperken, stijlen en herinneringen – oud en nieuw.” Deze week sleept Sam de PowerPlaat binnen van JEY.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved

 

Charli XCX & Sam Smith maken met ‘In The City’ een club hit

Credits: Warner Music

Zojuist vers toegevoegd op de playlist Brand New van Hitzound is de nieuwe singel van Charli XCX.  Wist ze vorig jaar een vette hit te scoren met Tiësto voor ‘Hot in it’, ditmaal schakelt Charli niemand minder dan Sam Smith in. De twee vullen elkaar verrassend goed aan op de nieuwe singel In the city’.  Het is het eerste nieuwe materiaal van Charlie XCX na het nummer ‘Speed drive’, dat ze maakte voor de Barbie soundtrack. Met ‘In the city’ heeft het duo een hit in handen die grijs gedraaid gaat worden in de clubs!

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 

Robin Schulz & Rita Ora & Tiago PZK – I’ll Be There

Credits: Warner Music

Robin Schultz zal aankomende woensdag één van de nieuwelingen zijn in de 42e editie van de TIP 40 van Hitzound. Zijn verse singel heet ‘I’ll be there’ en wordt een samenwerking met de Argentijnse rapper Tiago PZK en Rita Ora. ‘I’ll be there’ is zijn eerste nieuwe release na het album ‘Pink’, dat de Duitse DJ en producer afgelopen zomer uitbracht. Afgelopen juli sleepte Schulz in Duitsland maar liefst 15 prijzen binnen, waaronder een aantal platina platen en een diamanten disc voor zijn vele internationale hits.  Robin Schulz brak in Nederland door in 2013 met zijn remix van ‘Waves’ van Mr. Probz. Datzelfde jaar werd zijn remix voor ‘Prayer in C’ met Lilly Wood & The Prick een nummer 1 hit in Nederland.  Zijn nieuwe deels Spaans gezongen singel I’ll Be There is geïnspireerd op de sound uit de eighties.

Copyright © 2023, Hitzound, All rights reserved.

 
Latest Tweets

NL Top 200

Google ad300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This