Met zijn ‘The 24K Magic World Tour’ heeft Bruno Mars eerder deze maand de uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam in vuur en vlam gezet! Funk, soul en pop mengde hij moeiteloos in een spetterende show waarbij hij al zijn hits van zijn succesvolle albums voorbij laat komen. Ook de achtergrond zangers van Bruno laten zich van hun beste kant zien. Niet alleen verzorgen ze de backing vocals, maar ook zijn het verdienstelijke dansers en vormen ze desgewenst de blazerssectie.

Peter Hernandez, zoals de 31 jarige zanger echt heet echt heet, won meerdere Grammy Awards en verkocht wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums. Dit maakt hem een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Na “24K Magic” en “That`s What I Like” gaat hij de Hitzound TOP 40 in Nederland én de rest van de wereld veroveren met zijn nieuwste single VERSACE ON THE FLOOR.

Met zijn ‘The 24K Magic World Tour’ reist Bruno nu door Amerika, Canada, Zuid Amerika en Australie. Voor kaarten ga je naar: https://maineventspecials.com/bruno-mars-tour/

 
Translate »
Share This