Hoe zeg je ‘popelen’ in het Engels? Want dat is ongetwijfeld wat Billie EiIlish momenteel doet. Met nog een paar weken te gaan tot de release van haar tweede album, neemt de spanning toe. ‘Happier Than Ever’ verschijnt op 30 juli en bevat onder meer de eerder uitgebrachte single ‘Your Power’ en het onlangs verschenen ‘Lost Cause’.  Daar voegt Eilish vandaag ‘NDA’ aan toe. Een liedje met een krachtige, pulserende beat, die goed gaat werken tijdens festivals en concerten in de toekomst. Zoals in de nagenoeg uitverkochte Ziggo Dome, waar ze op 18 juni 2022 komt optreden.

Voor het meedenken aan en het produceren van het nummer kon de negentienjarige Californische wederom een beroep doen op haar muzikale broer en producer FINNEAS. Samen maakten ze ook haar debuutalbum ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO’ uit 2019 en werkten ze sindsdien verder aan nieuw materiaal.

De regisseursstoel waar Eilish voor haar voorgaande clips op heeft gezeten, moet goed zijn bevallen. Ook dit keer heeft ze daar weer op plaatsgenomen en heeft ze de regie van haar eigen videoclip voor haar rekening genomen. Omringd door 25 langsrazende auto’s bestuurd door professionele stuntmannen, is Eilish te zien in een zorgvuldig gerepeteerd one-take shot. Bekijk hem hier.

 
Translate »
Share This