Hij moest het een jaar stilhouden, maar nu mag het bekend worden: Bertolf heeft de titelsong gemaakt voor Luizenmoeder De Film. Het vervolg op de razend populaire TV serie over de basisschool zou eigenlijk vorig jaar al in première gaan. De corona gooide roet in het eten. Maar vanaf 16 juli gaat de speelfilm in première en mag Bertolf Lentink bekend maken dat hij speciaal voor de film het nummer ‘Only Together’ heeft gemaakt. Volgende week vrijdag komt de single uit.

Bertolf vertelt: “Normaal schrijf ik vanuit mijn eigen gevoel. Nu heb ik het script gelezen. Only Together was eigenlijk het eerste dat ik op papier zette. Daarna heb ik nog wel wat dingen uitgeprobeerd. Ook in het Nederlands. Maar de hele soundtrack is uiteindelijk in het Engels. Ook mijn liedje Mary heeft een plek gekregen. En wij als band hebben ook een rol in de film: we spelen Only Together in een scene.’’ Bertolf’s laatste single is ‘Happy in hindsight’.

 
Translate »
Share This