Hij moest het een jaar stilhouden, maar intussen heeft Bertolf bekend gemaakt dat hij verantwoordelijk is voor de titelsong van de Luizenmoeder De Film. Vandaag gaat de lyric video in première van ‘Only together’. Het vervolg op de razend populaire TV serie over de basisschool zou eigenlijk vorig jaar al in première gaan. De corona gooide roet in het eten.   Bertolf vertelt over de single: “Normaal schrijf ik vanuit mijn eigen gevoel. Nu heb ik het script gelezen. Only Together was eigenlijk het eerste dat ik op papier zette. Daarna heb ik nog wel wat dingen uitgeprobeerd. Ook in het Nederlands. Maar de hele soundtrack is uiteindelijk in het Engels. Ook mijn liedje Mary heeft een plek gekregen. En wij als band hebben ook een rol in de film: we spelen Only Together in een scene.’’

 
Translate »
Share This