Vanuit Marrakesh, waar ze momenteel hard werkt aan de opvolger van haar album ‘Wen D’r Maar Aan’ (2018), verrast Anouk via Instagram haar volgers bijna dagelijks met nieuwe muziek. Door de vele overweldigende reacties op haar openhartige verhalen en liedjes heeft ze besloten een van die nummers uit te werken en vandaag uit te brengen. Luister hier naar ‘I Love You’.

“Naar aanleiding van alle leuke reacties die ik heb gekregen op de opgenomen songs op instagram, heb ik besloten om samen met producer Stephan Ramiks de song ‘I Love You’ af te maken en te releasen. Niet geheel onbelangrijk om in deze periode even extra te laten weten dat je van hem of haar houdt” aldus Anouk.

Naast haar eigen inbreng, is ook haar oudste zoon Benjahmin betrokken bij het eindresultaat van het liedje. Hij maakte, met behulp van de foto’s van fotograaf Marc de Groot, het artwork voor bij het nummer. ‘I Love You’ maakt geen onderdeel uit van het album waar Anouk nu aan werkt, maar is bedoeld als opbeurende verrassing voor haar fans.

 

 

 
Translate »
Share This