Andre Hazes scoort voor het eerst een Hitzound Smash! Het nummer heet ‘Een doodgewone man’, maar is allesbehalve een doodgewoon nummer. Niet alleen vanwege de ongewone lengte: meer dan  8 minuten. Maar ook door de inhoud, want nooit eerder was de 26-jarige spierbundel zo openhartig over zijn reilen en zeilen. “Het slaat op mijn leven en is een soort blijk van waardering voor haar”, aldus André tegenover het SBS Shownieuws. “Ik laat ook zien van: zonder jou ben ik niet zoveel…”

“Ik ben natuurlijk af en toe gek, maar ik ben niet dom”, vervolgt Andre. ” Ik weet echt wel dat ik, als ik denk aan hoe ik sommige dingen heb gedaan of heb gehandeld of gesproken, dat ik soms niet even aardig ben geweest. Ik snap ook echt wel dat mensen me een klootzak hebben gevonden, met Monique bovenaan.”  Hoe het ook zij: Monique was helemaal van slag, toen ze het liedje hoorde. Andre: [Maar] “Hoe rot het ook is, het was voor mij wel een teken van: ‘hij is geslaagd’. Mijn doel is haar te laten zien dat ik haar wel waardeer.” 

‘Een doodgewone man’ is een bestaand liedje, want origineel is het van Ozzy Osbourne en dan heet het ‘Ordinary Man’ en is het eerste voorproefje van Andre`s nieuwe album, dat dit najaar verschijnt.

 
Translate »
Share This