Afgelopen zondag zong Adele voor het eerst haar nieuwe nummer ‘Hold on’, afkomstig van het aankomende album ‘30’, dat op 19 november uitkomt. In het TV programma ‘One Night Only’ van CBS met Oprah Winfrey vertelt Adele dat het nummer gaat over het belang van volhouden. Zelf schreef de Britse zangeres de song toen ze alle stress van buitenaf bijna niet meer kon verdragen. “Ik had er gewoon geen zin meer in”, vertelde ze aan de 67-jarige talkshowhost. Het waren haar vrienden, die haar de grootste motivatie gaven in de moeilijke periode, waar de 33-jarige Britse zich in bevond. “Maar eerlijk gezegd was het soms gewoon te vermoeiend. Een scheiding, het leven als alleenstaande moeder, je kind niet iedere dag kunnen zien. Dat was niet meteen wat ik voor ogen had toen ik voor het eerst mama werd.”

Ze vervolgt: ‘Ik ben al mijn hele leven geobsedeerd met het idee van een gezin, omdat ik dat niet heb gehad. Op jonge leeftijd beloofde ik mezelf dat als ik kinderen zou hebben, we bij elkaar zouden blijven. En ik heb dat heel, heel lang geprobeerd.’ Helaas zonder succes. ‘Ik was zo teleurgesteld voor mijn zoon,’ onthult ze aan Oprah.  ‘Hold on’ is nu al te horen in de Kerst reclame van Amazon. Deze week is het nummer verkozen tot de nieuwe Hitzound Smash.

 
Translate »
Share This