Het is al moeilijk genoeg om veel thuis te moeten zijn; het verplicht thuis zitten is voor de meeste mensen een hele opgave. Maar deze week kun je online uit je dak gaan. De wereldwijde muziekstreamingdienst Deezer staat klaar om de clubcultuur nieuw leven in te blazen met een exclusieve samenwerking met Amsterdam Dance Event.  ADE, de jaarlijks terugkerende en toonaangevende conferentie gaat aanstaande vandaag, 21 oktober, voor het eerst digitaal van start. Vanaf 11.00 uur krijgen dance fans de mogelijkheid krijgen om alle optredens van artiesten live te volgen via een videostream die mede mogelijk gemaakt wordt door Deezer.

Hoewel ADE dit jaar niet live kan plaatsvinden, start het jaarlijkse dance festival vandaag online. Dance fans kunnen alle events live meemaken via een videostream. In deze allereerste geheel digitale versie van ADE, krijgen deelnemers toegang tot een grote hoeveelheid aan performances en masterclasses. Dance fans worden tevens uitgenodigd om het ADE-kanaal op Deezer te bezoeken. Hier kunnen ze luisteren naar 40 geweldige internationale DJ’s, die grote variatie zullen bieden, van mainstream dance naar underground techno. Elke artiest werd gevraagd een playlist van 20 tracks samen te stellen die voor hen persoonlijk dé sound van 2020 weergeven.

Het ADE-kanaal bestaat uit 20 vrouwelijke en 20 mannelijke DJ’s waaronder veel al bekende DJ’s en opkomende sterren. Op het kanaal zijn bijdragen van onder andere Nina Kraviz, David Guetta, Yaeji, Honey Dijon, Tiestö, Deadmau5 en Oklou te vinden. Ook is er veel aandacht voor de groeiende dance scene uit Africa met Asna van de Ivoorkust, DJ Black Coffee uit Zuid-Afrika en collega Mzansi DJ’s zoals Sio, Electro star Master KG en MFR Souls.

 
Translate »
Share This