Spinvis – Artis

 

Na HALLO MAANDAG, dat eerder dit jaar de terugkeer van Spinvis aankondigde, komt de muzikant met de opvolger. Het nieuwe nummer heet ARTIS en gaat vandaag officieel in release. Wederom een typische Spinvis plaat, waar weemoed en melancholie de boventoon voeren. Beide nummers staan op het album “Trein, Vuur, Dageraad”, dat eind april uit gaat komen. ARTIS is wederom a piece of art.

 

 

 

Nathaly Masclé – Verandering Van Binnenuit

 

Nathaly Masclé is in Nederland nog relatief onbekend, maar wie weet verandert dit met de release van haar nieuwe single. Het nummer heet VERANDERING VAN BINNENUIT en is een Nederlandstalige versie van “Changing From Within” van haar album “Driven By The Wind’. De plaat telt 12 tracks in de sounds en kleuren van STING. Het album is dan ook een hommage aan zijn muziek. Nathaly: “Met deze song sta ik stil bij de angst die bij mensen kan overheersen als het over veiligheid en vertrouwen gaat. Wat maakt ons tot wie we zijn?” De video van de single check je hier.

 

 

 

BLØF – Wereld Van Verschil ft. Typhoon (video)

 

Het is vandaag een MOOIE DAG, want de nieuwe single is uit van BLØF! De Zeeuwse band lanceert de video voor het nummer WERELD VAN VERSCHIL, een samenwerking met Typhoon. Het is de eerste single van hun twaalfde studioalbum ‘AAN’ dat de komende weken in etappes zal uitkomen. De eerste vier liedjes zijn vanaf nu te beluisteren. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het hele album. BLØF werkte vorig jaar ook al samen met Typhoon als afsluiting van Concert At Sea. Het was eerlijk gezegd ook al een tijdje angstvallig stil rond de band, wat betreft releases: in 2014 scoorden ze hun laatste hit met OPEN JE OGEN. De Zeeuwse band gaat er in 2017 weer volop tegenaan! Op 24 maart geven ze een show in de Annabel (Rotterdam). Uitverkocht jazeker. Maar voor de BLØF fans: 25 maart is een extra concert ingelast in de Annabel, waar nog enkele kaarten voor beschikbaar zijn. Check op Hitzound de Ticketmaster.

 

 

 

Bløf & Typhoon – Wereld Van Verschil

 

Het wordt morgen beslist een MOOIE DAG, want dan komt de nieuwe single uit van BLØF! Op hun facebook pagina kondigen ze het zo aan : “Morgen nieuwe single! WERELD VAN VERSCHIL, samen met Typhoon.” De Zeeuwse band werkte vorig jaar ook al samen met Typhoon als afsluiting van Concert At Sea. Het was eerlijk gezegd ook al een tijdje angstvallig stil rond de band, wat betreft releases: in 2014 scoorden ze hun laatste hit met OPEN JE OGEN. De Zeeuwse band gaat er in 2017 weer volop tegenaan! Op 24 maart geven ze een show in de Annabel (Rotterdam). Uitverkocht jazeker. Maar voor de BLØF fans: 25 maart is een extra concert ingelast in de Annabel, waar nog enkele kaarten voor beschikbaar zijn. Check op Hitzound de Ticketmaster.

 

 

 

Dave Dekker – Mooier Dan Mooi (video)

 

De 19 jarige Dave Dekker heeft de video van zijn debuutsingle MOOIER DAN MOOI uitgebracht. De Amsterdammer heeft toch al wel de nodige ervaring. Tien jaar terug speelde hij de sterren uit de hemel in de musical “Ciske de Rat” en deed daarna mee aan The Voice Kids, waar hij als 2e eindigde. Daarna was Dekker een tijdje uit beeld, maar nu is hij terug met MOOIER DAN MOOI en daarnaast kun je hem volgen in de docusoap ‘Dave Dekker Dendert Door’ die de komende tijd te checken is op Shownieuws (SBS6). Hij kiest bewust voor Nederlandstalige muziek: “De gezelligheid die daarbij hoort, de sfeer en samen een drankje doen. Zo ben ik gewoon.” De nieuwe clip check je hier bij Hitzound.

 

 

 

Guus Bok – Alles Komt Goed

 

Guus Bok heeft een nieuwe single gelanceerd. Het nummer heet ALLES KOMT GOED. De tekst is geschreven door Rico Hop, die trouwens ook even in de video is te zien. Hij werkte eerder al met Guus samen in de hitsingle NADIEN. De heren doen dat al veel langer: Guus als zanger en componist en Rico is zijn tekstschrijver en samen tekenen ze voor de video`s en alle zakelijke bezigheden. De muziek voor ALLES IS GOED is van Guus Bok en de band, samen met Leonie van der Klein. Check het aanstekelijke nederpop nummer hier.

 

 

 

Mike Peterson – Dansen

 

Mike Peterson lanceert zijn nieuwe single en video! Titel van het nummer is DANSEN. Het nummer is o.a. de opvolger van de 2016 hit ALTIJD BIJ JOU ZIJN (met Yes-R). De Hagenees Peterson schopte het in 2015 tot finalist van de populaire SBS show “Bloed, Zweet & Tranen”. De nieuwe single DANSEN nam de 42 jarige zanger op in zijn eigen studio. Check de swingende nieuwe video van Mike Peterson hier bij Hitzound.

 

 

 

STORM3 – Voor Eeuwig

 

VOOR EEUWIG is de eerste Nederlandstalige single van het trio STORM3. Het nummer van de boyband gaat over twee geliefde die hun passie en liefde niet onder stoelen of banken steken. Het nummer is geproduceerd door de Zuid Afrikaanse hitproducer Daniel Baron en is geschreven door Tjeerd van der Waard en STORM3’s Patrick la Lau. VOOR EEUWIG is de opvolger van de debuutsingle “Is This Love” die in Noorwegen werd geproduceerd en prima opgepakt werd zowel ons land tot zelfs in Polen en Roemenië.

 

 

 

Mooi Wark – Probleem’…?

 

Deze week is de nieuwe single uitgekomen van Mooi Wark. Het nummer heet PROBLEEM`N en deze track zou wel eens hun nationale doorbraak worden. Regionaal is de naam van de gekste rock n roll band uit het Noorden al jaren gevestigd. William Bossong van Mooi Wark over de single: “Het nummer gaat over een geheime zender dus alle clichés komen aan bod. De Zender Obama (Wat Een Sound) komt ook voorbij, een grote internethit onder de jeugd en welke altijd “inbreekt” tijdens de uitzendingen van RadioNL, dus we zijn blij dat hij tijd kon vrijmaken. Het couplet is een feest der herkenning, want hier doet de populaire uitspraak ‘Probleem’n….Poar neem’n’ zijn intrede.”

 

 

 

Thomas Acda ft. Jelka van Houten – Ik Ben Mij Bij Jou

 

Thomas Acda dropt de video van zijn nieuwe single IK BEN MIJ BIJ JOU. Het nummer, waar Jelka van Houten aan meewerkt, staat op het nieuwe album “De Marathon”. De muziek werd geschreven voor de gelijknamige musical die van deze maand tot en met mei door het land trekt. Het verhaal gaat over vier garagemonteurs uit Rotterdam, die vooral aandacht hebben voor bier, broodjes bal en sigaretten. Maar als de garage van één van hen failliet dreigt te gaan, gaan de mannen de marathon van Rotterdam lopen en laten zich hiervoor sponsoren om geld binnen te harken. Een goede conditie hebben de mannen bepaald niet….

 

 

 


300x250 Algemeen

iTunes

1The Heart Part 4 Kendrick Lamar
2That’s What I Like Bruno Mars
3Shape of You Ed Sheeran
4Speak to a Girl Tim McGraw & Faith Hill
5Body Like a Back Road Sam Hunt
6Something Just Like This The Chainsmokers & Coldplay
7Chained to the Rhythm (feat. Skip Marley) Katy Perry
8Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) Clean Bandit
9I Feel It Coming (feat. Daft Punk) The Weeknd
10Stay Zedd & Alessia Cara

Spotify

Billboard

1Shape Of You Ed Sheeran
2That's What I Like Bruno Mars
3Bad And Boujee Migos
4I Don't Wanna Live Forever Zayn
5I Feel It Coming The Weeknd
6Tunnel Vision Kodak Black
7Love On The Brain Rihanna
8Something Just Like This The Chainsmokers
9Paris The Chainsmokers
10ISpy KYLE

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This