Parla & Pardoux – Goedemorgen

 

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten. De nieuwe single van Parla & Pardoux heeft deze keer Nederlandse vocalen. Zing mee op de fiets, het terras, overal, met deze aanstekelijke “Goedemorgen” en geniet van de dag! We moesten ff heftig nadenken, welke sample voor deze zomerhit is gebruikt, maar: we zijn eruit! Het nummer werd eerder door Nana Mouskouri naar de Top 40 gezongen als “Quand Tu Chantes” in 1977. Eerder scoorden Parla & Pardoux dik met “Liberté”, een remake van Michel Sardou’s ` “Les Lacs du Connemara” van Michel Sardoux. Met het zonnige “Goedemorgen” staan ze inmiddels aan de top van iTunes én nieuwe op onze playlists Brand New en Hitzound`s Hello Summer.

 

 

 

Grad Damen – De langste adem

 

De nieuwe single van Grad Damen heet “De Langste Adem”. Vandaag is de video verschenen van de Nederlandse zanger, die in 200 doorbrak met “Alisha”.  Zijn nieuwe single is geschreven door Manfred Jongenelis en Grad zelf. Manfred heeft de single ook geproduceerd en qua tekst is deze deels autobiografisch. Grad heeft in zijn mooie carriere al enkele evergreens weten te scoren met o.a. “Neh nah neh nah” en  “De straat is zijn woning”. Ook heeft Grad sinds een paar jaar zijn eigen Tattoo shop.

 

 

 

The Teenz – Never nooit gaan

 

The TeenZ hopen de nieuwe hitsensatie van Nederland te gaan worden. Vandaag is de video van hun nieuwe single “Never Nooit Gaan” in première gegaan. De nieuwe single van de zeven talentvolle tieners is geschreven door Tjeerd Oosterhuis (Total Touch, Ladies of Soul) en Allan Eshuijs. The Teenz laat ons weten: ‘De single Never Nooit Gaan heeft een lekkere sound en een goede beat. Het nummer gaat over liefde en vertrouwen, iets waar alle tieners mee te maken hebben. En er komt meer. We zijn nog met heel veel liedjes bezig, waarmee we uit gaan komen.’

 

 

 

Randy Schoonderwaldt – De wereld is van ons

 

We hebben de nieuwe single voor je van Randy Schoonderwaldt. Zijn verse plaat heet “De wereld is van ons”. Randy slaat hiermee een nieuwe weg in. De jonge zanger is niet bang voor een nieuwe uitdaging en heeft zijn gevoel gevolgd en heeft in samenwerking met producer Jelle Vinck en de tekstschrijfsters Tiffany Veys en Katrien Melis en de samenwerking met SR3 Music er een heerlijk frisse draai aan weten te geven. Randy vertelt ons: ‘Het is een ander soort nummer dan mijn fans van mij gewend zijn, ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen en verbeteren. “ De wereld is van ons “ is een echte nederpopsong en ik hoop dat mijn fans dit net zo omarmen als ik.”

 

 

 

John de Bever – Achter ‘n Masker Van Jouw Lach

 

John de Bever lanceerde op zijn verjaardag 7 april de video voor zijn nieuwe melancholieke levenslied “Achter ’n Masker Van Jouw lach”. Hele andere koek dus dan “Proost Op Het Leven” en het met een Gouden Award bekroonde ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Al deze hits staan verzameld op John`s laatste en achtste album. De video voor de nieuwe single check je hier.

 

 

 

Jeffrey Heesen – Nikita

 

Eén van de populairste Nederlandse zangers is Jeffrey Heesen. Vandaag komt de video uit van zijn nieuwe single “Nikita”. Nee: de uit het Brabantse Oss afkomstige Heesen covert niet de gelijknamige ex-nummer 1 hit van Elton John. Deze vrolijke zomerse gypse plaat is geschreven door Jeffrey en Waylon v.d. Heiden, die ook tekende voor de productie. De verse video check je hier.

 

 

 

Claudia de Breij – Deze Armen

 

Vandaag komt de nieuwe single uit van Claudia de Breij! De zangeres en cabaretière brengt woensdag het nummer “Deze Armen” uit. Het liedje komt uit de musical Soof, die komend seizoen in de theaters te zien is. Peter Slager en Ed Struijlaart hebben het nummer geschreven en vroegen De Breij het nummer in te zingen. De twee mannen zijn ook op de single te horen als muzikanten. Het is de eerste maal dat De Breij met het tweetal samenwerkt. “Deze Armen” vind je ook vers op onze playlist Brand New met aanstormende hits.
 

 

Arjen Lubach ft. Famke Louise – Tweede Paasdag

 

VPRO`s Arjen Lubach heeft met Famke Louise een heuse You Tube hit te pakken. Naar aanleiding van research met zijn redactie team van Zondag met Lubach constateerde de presentator dat Tweede Paasdag de enige feestdag zonder eigen liedje is. Dat is nu verleden tijd! Voor alle babyboomers rapt Lubach “Tweede Paasdag” (op de hit van Famke`s “Op Me Monnie”) met een capuchon over zijn hoofd op de bank hoe hij met een kater wakker wordt van de Paasdag ervoor. Op de achtergrond hoor je geluiden van recorddrukte op de meubelboulevard. Wanneer “Tweede Paasdag” de Top 40 haalt, is dat voor Lubach geen primeur. Eerder scoorde hij een vette hit als Slimme Schemer met de hit “Jelle” (origineel van Eminem`s “Stan”)

 

 

 

Jamai – Geen Tijd

 

Vanaf mei start Jamai een korte clubtour om zijn vorige week verschenen Nederlandstalige album “Genoeg Te Doen” te ondersteunen. Afgelopen vrijdag verscheen de video van zijn nieuwe single “Geen Tijd”. Over het nummer, dat Jamai zelf schreef, meldt hij: “We leiden een vluchtig bestaan, het kan helemaal geen kwaad af toe eens stil te staan bij jezelf en de mensen om je heen”. De teksten van Jamai zijn voor íedereen. “Ik heb lief in mijn relatie en hoop dat iedereen iemand heeft die hij of zij lief kan hebben”. Dit kwam hem ook op kritiek te staan, omdat de homoseksuele zanger bewust niet over ‘hij’ of ‘hem’ wil zingen.

 

25 mei Mezz – Breda
26 mei Oosterpoort – Groningen
9 juni Tivoli Vredenburg Pandora – Utrecht
16 juni Doornroosje – Nijmegen
23 juni Paradiso – Amsterdam

 

 

 

Tommie Christiaan – Schouder

 

Met maar liefst drie nummers uit The Passion domineert Tommie Christiaan al enkele dagen de iTunes chart. Met zowel “Schouder”, “Ik Val” en “Huil Nou” maakte de zanger en musicalster grote indruk. Het event, dat dit jaar voor de 8e maal plaatsvond, werd door ruim 3,1 miljoen mensen bekeken. Naast Tommie (in de rol van Jezus) waren er belangrijke rollen weggelegd voor Brainpower (Petrus), Glennis Grace (Maria), Arjan Ederveen (Pilatus) en Jeangu Macrooy (Judas) . Het was voor Tommie niet de eerste keer dat hij in de rol van Jezus stapte. Het nummer “Schouder” was origineel van Jim Bakkum.

 

 

 


300x250 Algemeen

NL Top 200

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This