Jeffrey Tanis – De wereld is van ons allemaal

 

Het vorig jaar uitgebrachte album ‘Verloren Tijd’ van Jeffrey Tanis werd bij verschillende radiostations geselecteerd als album van de week en ook de gelijknamige single ontving prachtige recensies met flinke bijbehorende airplay en een notering in menige hitlijst. Al met al een resultaat dat aanzette tot nieuwe stappen in de carrière van Jeffrey, die al enige jaren als fulltime zanger langs de weg timmert, zoals in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein en tv optredens in Bloed Zweet en Tranen. Het mondde uit in de start van een eigen label, genaamd JT Music met als eerste single ‘De wereld is van ons allemaal’ met hartstocht gezongen door Jeffrey Tanis.

 

 

 

BLØF – Zoutelande

 

BLØF is terug met een nieuw album! De plaat heet “Aan” en telt 14 tracks, waaronder de nieuwe single ZOUTELANDE, dat voor het eerst live in première ging bij RTL Late Night. Het is alweer het 12e album van de Zeeuwse band en klinkt anders dan hun vorige platen. BLØF : “Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album.” Dat de sound afwijkend klinkt, komt vooral door een andere keuze voor de producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats. BLØF kondigt vandaag een concert aan in de Ziggo Dome, dat gaat plaatsvinden op 10 maart (2018). Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Van Huys Uit – Doe Maar

 

Daar is `ie dan! Van Huys uit heeft een nieuwe single DOE MAAR. De band heeft nu ook de lyric video voor het nummer online gezet. Van Huys Uit bestaat uit de vrienden Angelo, Raoul, Pim, Pieter en Sander en makensterke meezingers en frisse popballads. Over hun nieuwe single meldt de band: “Het lied “Doe Maar” vertelt het verhaal van een wat onzekere jongen die zo goed mogelijk probeert te handelen tijdens een ontmoeting met zijn droomvrouw.. Hij heeft geen idee wat hij moet zeggen of doen om haar hart te veroveren, maar blijkbaar is dat precies datgene wat zij altijd al zo leuk aan hem vindt.”

 

 

 

Ruben Annink ft. Teske – Tijdmachine

 

Ruben Annink scoorde al een platina plaat samen met Ali B, een half jaar later scoorde hij met Monica Geuze en Jonna Fraser een gouden plaat, daarna maakte hij de soundtrack voor de film Angry Birds en onlangs bracht hij Twee Shots met Keizer uit. Een indrukwekkend track record voor een jongen van pas 18 jaar oud. Vandaag dropt Ruben zijn nieuwe single TIJDMACHINE met Teske. De track is geproduceerd door producersduo Project Money. De samenwerking tussen Ruben en Teske ontstond spontaan toen zij elkaar in de studio tegenkwamen. De video is geregisseerd door Lars Brink.

 

 

 

Guus Meeuwis – Wat Zou Elvis Doen (video)

 

Traditiegetrouw maakt Guus Meeuwis een introfilm voor zijn Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Voor de editie van 2017, heeft de zanger de hulp ingeroepen van komieken Ronald Goedemondt, Leo Alkemade en Jochen Otten. Het resultaat bewaart Meeuwis als een verrassing voor de bezoekers van zijn concertreeks. Een tipje van de sluier krijgen we echter al te zien in de videoclip van zijn nieuwe single WAT ZOU ELVIS DOEN? Over de single meldt Guus: “Het is een liedje over twijfels in het leven en de liefde. Dat je even niet meer weet wat je moet doen. En dat je op zoek bent naar een teken of advies of dat iemand tegen je zegt ‘jongen doe nou maar dit of dat’. En van wie dat dan moet komen bepaalt ieder voor zich. Ik vond Elvis leuk. Hoewel die natuurlijk ook genoeg mindere keuzes heeft gemaakt haha.”

 

 

 

Sieneke – Lievelingsmelodie

 

Sieneke zingt in haar nieuwe single over het gevoel bij haar “Lievelingsmelodie”. Het is de titel van de nieuwe single van de vrolijke 25-jarige zangeres, die 7 jaar terug deelnam aan het Eurovisie Songfestival met het oubollige “Sha La Lie, Sha La La”. De nieuwe single van Sieneke is gepend door Marianne Weber, de koningin van het levenslied. Het nummer is een remake van “The Way It Used To Be” , een classic van Engelbert Humperdinck. De nieuwe video van Sieneke check je hier.

 

 

 

Andre Hazes – Heel Misschien

 

Vandaag verschijnt het nieuwe album “Wijzer” van Andre Hazes, die de toevoeging JR nu heeft doorgegeven aan zijn zoontje. Het gaat Andre voor de wind. Zijn vorige album “Leef” verkocht goud, hij verkocht AFAS Live twee maal uit en zijn Ahoy concert dit najaar is al uitverkocht. Zijn nieuwe plaat telt 10 nieuwe nummers, waaronder ‘ Ik Haal Alles Uit Het Leven’ en ‘Steeds Weer’. Bij de album presentatie eerder deze week stond op het podium een lege kruk met een blikje bier en een bordje met de tekst ‘gereserveerd. Ik heb niet echt een ouder die me kan komen supporten”, aldus de zanger die geen contact heeft met zijn moeder en zus. “Ik schrik er zelf ook nog steeds van. Je geeft het een plek en als ik het een beetje voor mezelf kan oplossen met een stoel, een bordje en een biertje, dan heb ik toch nog iets.” Vandaag is de single HEEL MISSCHIEN verschenen.

 

 

 

BLØF – Hierheen

 

Het kan je niet zijn ontgaan: BLØF is terug met een nieuw album! De plaat heet “Aan” en telt 14 tracks, waaronder de single “Wereld Van Verschil”. Het is alweer het twaalfde album van de Zeeuwse band en klinkt anders dan hun vorige platen. BLØF : “Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album.” Dat de sound afwijkend klinkt, komt vooral door een andere keuze voor de producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats. BLØF kondigt vandaag een concert aan in de Ziggo Dome, dat gaat plaatsvinden op 10 maart (2018) Er zijn zowel staanplaatsen, zitplaatsen als VIP-arrangementen verkrijgbaar. Wil je vlak voor het podium staan? Ook dit keer heeft de band weer een ‘Dichterbij Dan Ooit’-vak! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Niels Proost – Een Maar Anders

 

In Nederland moet hij nog doorbreken en waarom dan niet met deze vrolijke track? Niels Proost brengt het nummer EEN MAAR ANDERS uit. Het is pas zijn tweede single. Dik een jaar terug dropte Niels het catchy “Te Veel Gevraagd” (origineel van Jorge Ruiz Flores). Ruim twee jaar terug was de zanger uit Blaricum te zien bij SBS6 in het programma “Beat it”. Benieuwd hoe zijn nieuwe single EEN MAAR ANDERS klinkt? Check `m hier bij Hitzound.

 

 

 

Gino Graus – Ga Je Mee

 

Na de succesvolle single “Vogelvrij” die veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiozenders en al meer dan 250.000 keer is gestreamd op Spotify is het nu tijd voor weer een volgende stap in de carrière van Gino Graus. De sympathieke zanger uit Den Bosch dropt zijn nieuwe single GA JE MEE. Het nummer is geschreven door Rutger Kanis en Colin Heikens. Omdat Gino het leuk vindt om bij zijn optredens de zaal eens flink op zijn kop te zetten is er van GA JE MEE ook nog een remix gemaakt waarin het tempo een stuk omhoog gaat en het feest helemaal compleet is.

 

 

 


300x250 Algemeen

iTunes

1Despacito (feat. Justin Bieber) [Remix] Luis Fonsi & Daddy Yankee
2Believer Imagine Dragons
3Stay Zedd & Alessia Cara
4I'm the One (feat. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper & Lil Wayne) DJ Khaled
5Malibu Miley Cyrus
6Issues Julia Michaels
7Body Like a Back Road Sam Hunt
8In Case You Didn't Know Brett Young
9Something Just Like This The Chainsmokers & Coldplay
10That’s What I Like Bruno Mars

Spotify

1I'm the One DJ Khaled
2Shape of You Ed Sheeran
3HUMBLE. Kendrick Lamar
4Malibu Miley Cyrus
5Mask Off Future
6Stay (with Alessia Cara) Zedd
7Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign) Jason Derulo
8Attention Charlie Puth
9It Ain't Me (with Selena Gomez) Kygo
10Something Just Like This The Chainsmokers

Billboard

1Despacito Justin Bieber
2That's What I Like Bruno Mars
3I'm The One DJ Khaled
4Shape Of You Ed Sheeran
5HUMBLE Kendrick Lamar
6Something Just Like This The Chainsmokers
7Mask Off Future
8XO TOUR Llif3 Lil Uzi Vert
9Stay Zedd
10Malibu Miley Cyrus

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This