Henk Dissel – Ware Liefde

 

Vandaag is de video in première gegaan van Henk Dissel. Zijn nieuwe single “Ware Liefde” is niet onopgemerkt gebleven, want het stond eerder deze week op de eerste plaats in de iTunes Top 100. Dat is voor het eerst, dat hem dat lukte: “Ben jullie zo dankbaar”, schrijft de zanger uit Zeist op zijn Facebook. Eerder zong Henk al mee tijdens de Toppers in Concert en kreeg hij een BUMA-NL Talent Award.

 

 

 

Sieneke – En Toen Kwam Jij

 

Ondanks haar goede voornemens valt Sieneke toch voor de verkeerde man in haar nieuwste single “En Toen Kwam Jij”. Maar of het nou wel zo slim is van Sieneke en haar platenmaatschappij om dit nu uit te brengen is maar de vraag. Het is immers precies een maand geleden dat haar opa, oom en broer werden opgepakt door de politie. De agenten ontdekten een drugslab waarin het drietal actief was. De politie ontdekte het drugslab bij een truckbedrijf in Nijmegen. Politie en brandweer rukten uit nadat er brand was uitgebroken in het bedrijf. In een loods troffen de agenten een laboratorium aan waar drugs zoals xtc worden gemaakt.

 

 

 

Girlys Blog – Landen Op Ibiza

 

Steeds meer YouTubers maken muziek! Ditmaal is het de beurt aan de meiden van Girlys Blog, die sinds 2016 samen wekelijks op vrijdag een vlog plaatsen. Jade en Gina lanceren vandaag hun eerste single en video “Landen Op Ibiza”. Prettige bijkomstigheid is, dat de meiden voor de opnames naar het warme Ibiza vlogen. Ook Noor ‘Queen of Jetlags’ heeft een rolletje in de clip. Jade & Gina over hun single: “We hadden heel veel plezier in het maken van de videoclip en het opnemen van het liedje. Het is echt iets dat we altijd al wilden doen en een droom die nu is uitgekomen!”

 

 

 

K3 – Luka Luna

 

K3 viert het onafgebroken exotische vakantieweertje met de tropische video van de nieuwe single “Luka Luna”. Hanne, Marthe en Klaasje malen niet om de hoge temperaturen en halen voor de clip voor “Luka Luna” hun aanstekelijke danspasjes uit de kast. Het nummer is de voorbode van het album “ ‘K3 Roller Disco’ die op 16 november gaat uitkomen. Van de plaat ken je ook al de single ‘Whoppa!’

 

 

 

Henk Westbroek – Tegen beter weten in

 

Een cadeautje voor de zomer: een onverwachte nieuwe single van Henk Westbroek: “Tegen Beter Weten In”. Deze single komt ook op Henk’s nieuwe album. Het is een vrolijk liedje, maar: het venijn zit in de staart zit, aldus de veelzijdige Westbroek. Ga maar na: hij werkte ooit bij 3FM als DJ, TV presentator, zanger van het voormalige Goede Doel, politicus en hij is vicevoorzitter in het bestuur van Buma/Stemra. Henk schreef zelf de tekst, de muziek komt van Daniel Lohues (van oa. SKIK). De video is gemaakt door Rene Vlems.

 

 

 

3JS – Mensen (video)

 

De 3J`s lanceren de video voor hun nieuwe single “Mensen”. Over de release meldt het Volendamse trio, bestaande uit Jan Dulles,Jaap Kwakman en Jan de Witte: “Eerder dit jaar brachten we een bezoek aan het Red Limo String Quartet in de Vereeniging in Nijmegen. Jullie herinneren je misschien nog de akoestische versie van ‘De Betere Jaren’ uit die sessie, die we een tijd terug met jullie deelden. Tijdens die sessie staken we ook ‘Mensen’ in een akoestisch jasje en die delen we vandaag met jullie.”

 

 

 

Frans Bauer – Amore Mio

 

Frans Bauer lanceert zijn nieuwe zomerhit “Amore Mio”. Of het een hit gaat worden? Frans is bescheiden: “Er zijn van die liedjes daar ben je gewoon heel erg trots op. Ze betekenen net even iets meer voor je dan andere liedjes. Amore Mio is zo een liedje, het zal waarschijnlijk nooit een mega hit worden maar het vertegenwoordigd wel alles waar ik voor sta,” aldus de zanger. De video voor “Amore Mio” bekijk je hier.

 

 

 

Nielson ft. Big 2 – Doen, Durven of de Waarheid

 

Vandaag lanceren Nielson en rapper Big2 de remix van Nielson’s laatste track “Doen, Durven of de Waarheid”. Het nummer brengt je terug naar die memorable eerste vakantie zonder ouders: “Was ’t maar weer zomer, zomer als toen. Toen ik nog niet nadacht, alles kon doen.” Big2 (Twan van Steenhoven) herkende zich meteen in die vibe en vond de single zo tof, dat hij een eigen edit maakte van de track. “Toen ik de single van Nielson hoorde ben ik gelijk gaan schrijven op de beat, vervolgens doorgestuurd en zodoende is de samenwerking ontstaan. Doen, Durven of de Waarheid doet mij denken aan het zorgeloze leven waarin we grenzenloos plezier konden maken, zonder ons ook maar enig moment druk te maken om de toekomst”. De Big2-remix van Doen, Durven of de Waarheid geeft de vrolijke throwback-track nog een extra randje. Een zomer als toen, met de vibes van nu.

 

 

 

Tino Martin – Wat geweest is, is geweest

 

Luisteren we nou naar een verse plaat van Rene Froger? Nee: “Wat geweest is, is geweest” is de nieuwe single van Tino Martin, geplukt van zijn nieuwe album dat in oktober 2018 zal verschijnen. Dit najaar start de populaire Nederlandse zanger zijn “Dichterbij” tour. Op 10 oktober trapt Tino af in het Wilmink Theater in Enschede. De nieuwe single met een modulatie waar je u tegen zegt, check je hier.

 

 

 

3JS – Mensen (Unplugged video)

 

De 3JS zijn terug met een nieuwe single. “Mensen” heet de track, waarvan we je hier de akoestische versie voorschotelen. 3JS: “Eerder dit jaar brachten we een bezoek aan het Red Limo String Quartet in de Vereeniging in Nijmegen. Jullie herinneren je misschien nog de akoestische versie van ‘De Betere Jaren’ uit die sessie, die we een tijd terug met jullie deelden. Tijdens die sessie staken we ook ‘Mensen’ in een akoestisch jasje en die delen we vandaag met jullie. ‘Mensen’ wordt binnenkort ook onze nieuwe single en er wordt hard gewerkt aan een officiële videoclip.”

 

 

 


300x250 Algemeen

NL Top 200

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This