Mosterd na de maaltijd – Hé Jacqueline!

 

Eén van de meest opvallende carnaval hits voor 2018 is van het trio Robert, Lars en Barry. Ze noemen zich Mosterd Naar De Maaltijd en hun dijenkletser heet HÉ, JACQUELINE (waar is de vasaline). Voor 538 DJ Edwin Evers is dit het dé carnavalskraker van het jaar. De video is in allerijl opgenomen in Hoeven, de woonplaats van het drietal, bij de visvijver en de fietsbrug. Joris Wijnen regisseerde de clip.

 

 

 

Vindingrijke jury kent Kensington de Popprijs 2017 toe.

 

Kensington heeft de Popprijs 2017 gewonnen. Dat werd zaterdagavond bekendgemaakt tijdens het Eurosonic Noorderslag in Groningen. Een verrassende uitslag, want 2017 leverde de band uit Utrecht maar 2 magere hitjes op voor “Bridges” en “Fuji”. De band krijgt de onderscheiding dan ook op basis van hun grote live-reputatie. De jury meldt : “Het was niet het jaar van de gitaarbands, maar er is een grote uitzondering”. Daarbij haalt de vindingrijke jury de vijf uitverkochte concerten van de band in de Ziggo Dome aan als voorbeeld. Zanger Eloi Youssef spreekt van een “kroon” na zo’n tien jaar hard werken. De prijs, bestaat uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay.

 

 

 

De Vrienden van Amstel LIVE! – Vrienden (thema song)

 

Marco Borsato, André Hazes, Nick & Simon, VanVelzen, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en Jeroen van Koningsbrugge hebben voor de feestelijke 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! het nummer VRIENDEN herschreven. Ooit begonnen in een krappe Amsterdamse kroeg, is nu uitgegroeid tot het populairste muziekevenement van Nederland. Met 180.000 bezoekers laten de Vrienden van Amstel dit jaar nu ook Pinkpop achter zich. De video voor VRIENDEN check je hier. Afgezien van de Diggy Dex rap een puike single! Check de single op onze playlist Brand New en Hollandse Hits.

 

 

 

Joeri Plaizier – Toveren

 

Vrolijke muziek is op het lijf geschreven van Joeri Plaizier. Vandaag gaat de video in première van zijn nieuwe single TOVEREN. De Brabander kennen we van hits als “Hartslag” en Jij Bent De Reden”. Dit jaar tekende Joeri een platencontract bij Berk Music. TOVEREN check je op de onze playlist Hollandse Hits. Bekijk de verse video hier.

 

 

 

Havenzangers – Als ‘t Maar Gezellig Is

 

De Havenzangers gaan weer een feestje bouwen deze carnaval! De nieuwe single van vader en zoon Mulder, die al weer samen 10 jaar de Havenzangers vormen, heet ALS `T MAAR GEZELLIG IS. Het feestelijke nummer is geschreven door Willem Mulder en geproduceerd door Harald Queens. De Havenzangers kennen al een lange geschiedenis. De groep werd in 1977 opgericht en sleepte niet minder dan 9 gouden en 7 platina singles binnen. ALS `T MAAR GEZELLIG IS check je op onze Spotify playlist Hollandse Hits.

 

 

 

Tom Haver – Mijn hele wereld draait om jou

 

Het moet raar lopen als ‘Mijn hele wereld draait om jou’ niet één van de eerste Nederlandstalige zomerhits van 2018 wordt. Tom Haver, inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld, heeft opnieuw een heerlijk nummer uitgebracht met hitpotentie. Met deze nieuwe single is Tom een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Met medewerking van Maarten de Groot (Beethoven), Ton Dijkman (Marco Borsato Band) en Jeroen Niessink (Producer van Thomas Berge) treed hij wederom vol enthousiasme met zijn eigen eigenwijze sound naar buiten.

 

 

 

De Fik Erin – Honolulu

 

Al jaar en dag DÉ hit tijdens de live optredens van de band De Fik Erin is het nummer HONOLULU. Het liedje weerspiegelt exact wat De Fik Erin inhoudt: feest, herkenbaarheid, lol, diversiteit en muzikaliteit. Ska, folk en een vleugje rock ’n roll lopen als een rode draad heen door hun muziek. HONOLULU wordt daarom uitgebracht als single. De Fik Erin bestaat inmiddels 10 jaar en is in Brabant en Limburg een veelgevraagde live band. De video voor HONOLULU check je hier.

 

 

 

Roxeanne Hazes – Elvis & Dolly

 

Gelukkige tijden breken aan voor Roxeanne Hazes! Niet alleen lanceert ze vandaag de video voor haar nieuwe single ELVIS & DOLLY en gaat ze in deze maand starten met toeren, maar ook is Roxanne in verwachting. Op social media meldt ze: “Ik ben de allergelukkigste. WIJ!” Ze verwijst ook naar haar eerdere miskraam: “Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase.” De “In Mijn Bloed” Voorjaarstour start op 20 januari op Noorderslag. Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

ROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED VOORJAARSTOUR 2018

Oosterpoort Groningen Zat 20-Jan [Noorderslag]
De Duyker Hoofddorp Zat 17-Feb
De Pul Uden Zat 24-Feb
Rotown Rotterdam Zat 3-Mrt
Gebr. Nobel Leiden Vrij 9-Mrt
Grenswerk Venlo Zat 10-Mrt
Luxor Live Arnhem Do 15-Mrt
Nieuwe Nor Heerlen Vrij 16-Mrt
De Vorstin Hilversum Zat 17-Mrt
Bibelot Dordrecht Do 22-Mrt
P60 Amstelveen Vrij 23-Mrt
Cacaofabriek Helmond Zat 24-Mrt
Hedon Zwolle Zat 31-Mrt

 

 

 

Wolter Kroes – Het Feest Kan Beginnen

 

Vanaf nu kan het feest beginnen! Wolter Kroes lanceert naar eigen zeggen dé après ski single van 2018! Het nummer heet HET FEEST KAN BEGINNEN. Wolter: “Even terug naar mijn grote liefde. Een echte feestplaat die zomaar bij jou in de kroeg of in Westendorf, Kirchberg, Gerlos of Ischl voorbij zou kunnen komen. Sterker nog … We gaan het hele Alpengebied op zijn kop zetten. Eindelijk heb ik sinds Feest in de Moskito weer een echt Hollands-Tirolse feestplaat gemaakt. Het feest kan beginnen is door mij en Edwin van Hoevelaak geschreven.”

 

 

 

Stef Ekkel & Rene Karst – We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn

 

Na het mega succes van “Liever Te Dik In De Kist” van Rene Karst en Stef Ekkel doen de mannen het opnieuw met zijn tweetjes! Ze doken samen de studio in van Waylon van der Heyden om de nieuwe single WE ZIJN NOG BETER ALS WE DRONKEN ZIJN op te nemen. Vandaag verschijnt de video van het carnavaleske nummer. Stef en Rene schreven de single samen. WE ZIJN NOG BETER ALS WE DRONKEN ZIJN staat ook nieuw op onze playlist Hitzound Hollandse Hits.

 

 

 






300x250 Algemeen

NL Top 200

Latest Tweets



300x250 Algemeen

Spotify New Music




Translate »
Share This