Ernst Jansz – Moe Van Verlangen

 

Van zijn 4e solo album “De Neerkant” heeft Ernst Jansz een nieuwe single uit! Het nummer heet MOE VAN HET VERLANGEN. De laatste jaren is Jansz vooral actief als schrijver en producer van Boudewijn de Groot, maar we kennen hem vooral van de ska- en popsensatie Doe Maar uit de eighties. Ernst Jansz over de single: ,,Je denkt zo gemakkelijk ik ben niet de moeite waard of anderen zijn veel leuker. Dan is het ook een wonder als iemand ineens van je lijkt te houden. En een ramp als die je weer verlaat. Dan ligt het voor de hand dat je gaat dromen. Van die éne die. Waar je altijd en eeuwig”.

 

 

 

Marco Borsato – 18 Jaar

 

Marco Borsato heeft vandaag de video online gezet van zijn nieuwe single 18 JAAR. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album “Thuis” van Marco Borsato dat op 17 november 2017 verschijnt. Marco meldt over zijn nieuwe album: “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Op 16 november staat de zanger mét zijn nieuwe materiaal in de Amsterdamse Paradiso, waar hij 20 jaar eerder voor het eerst optrad. Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Bløf ft Geike Arnaert – Zoutelande

 

Vandaag brengt Bløf hun nieuwe single ZOUTELANDE uit. Een liedje dat je misschien al kent maar nu komt het uit in duet met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert. Het origineel van het nummer is afkomstig van hun plaat “Aan”. Het is alweer het 12e album van de Zeeuwse band en klinkt anders dan hun vorige platen. BLØF : “Wij vinden ‘AAN’ onze meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’. We zijn ontzettend trots op dit album.” Dat de sound afwijkend klinkt, komt vooral door een andere keuze voor de producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats. BLØF staat op 10 maart in de Ziggo Dome! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Feestteam – Waar Zijn Die Schoenen Dan

 

Een nieuwe kraker van het Feestteam! De mannen weten het even niet meer, want: WAAR ZIJN DIE SCHOENEN DAN? Het is de titel van hun nieuwe single. Het nummer is gepend door het duo, bestaande uit Stan v.d. Dobbelsteen & Frank de Bruin in samenwerking met W. van der Heijden. Hun grootste hit had het Feestteam drie jaar geleden met “Stuiterbal”. De video voor de nieuwste single check je hier.

 

 

 

Alex – Het Begon Ooit Met Een Bossie Rooie Rozen

 

Zeventien jaar na zijn eerste hit “Een Bossie Rode Rozen” komt Alex Wielders met het vervolg. Zijn nieuwe nummer heet HET BEGON OOIT MET EEN BOSSIE ROOIE ROZEN. Dat bossie heeft de sympathieke zanger uit Katwijk veel naamsbekendheid bezorgd en maakt dat Alex nog steeds een van de meest geboekte (allround) feestartiesten van Nederland is. De video van zijn nieuwe single check je hier.

 

 

 

André Hazes – Heel Misschien

 

‘Ik ben een broekie van 23. Ongelooflijk dat ik hier mag staan’ , aldus André Hazes, die eerder deze week twee grote shows gaf in Ahoy. Voor volgend jaar is op 27 oktober alweer een nieuw concert in Ahoy gepland: “Dit blijft voor mij een magische plek. Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te keren met een gloednieuw concert.” Terwijl Hazes op dit moment met “Wie Kan Mij Vertellen” een grote hit scoort, is de opvolger bekend gemaakt. Zijn nieuwe single heet HEEL MISSCHIEN. Het nummer is eveneens afkomstig van de plaat “Wijzer”.

 

 

 

Jeroen van der Boom – Nou Is Het Genoeg

 

Heb je de nieuwe single van Jeroen van der Boom al beluisterd? Voor de track NOU IS HET GENOEG heeft Jeroen samengewerkt met Han Kooreneef en John Christian (oa bekend van zijn samenwerking met DJ Tiësto en Nicky Romero). Maar liefst negen weken hebben ze aan deze plaat gewerkt. De single is geschreven door Han Kooreneef. “Han heeft zich dit keer laten leiden door het klassieke muziekstuk Toccata en Fuga in D-mineur van Johann Sebastiaan Bach,”zegt Jeroen. “Een populair klassiek muziekstuk. Iedereen zal het herkennen. Hiermee hebben we de klassieke muziek geïntegreerd in een nieuw geluid. We noemen het ook geen single, maar een muziekstuk.”

 

 

 

Sieneke – Wat Mij Is Overkomen

 

Sieneke heeft een heerlijke zomer gehad, maar toen……. De Nederlandse zangeres vertelt het allemaal in haar nieuwe single WAT MIJ IS OVERKOMEN. Voor de tekst pakte Marianne Weber goed uit. Ze leefde zich helemaal uit voor de vakantieliefde, die Sieneke niet bracht wat ze had gehoopt. Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de muziek. De video van Sieneke check je hier.

 

 

 

Martino Kluitmans – Spijt

 

SPIJT is de nieuwe single van de in Eindhoven geboren en getogen Martino Kluitmans. Met dit nummer maakt Martino een frisse start bij het nieuwe platenlabel Hit It! Music én de nieuwe producer Kees Tel. SPIJT is een dansbare track geworden met een pakkende melodie. De song schreef de veelbelovende jonge zanger in samenwerking met Kees Tel en Casper Janssen. De video voor Martino`s derde single check je hier.

 

 

 

Teske ft. Paul de Munnik – Duizend Vragen

 

Teske de Schepper lanceert de video voor haar nieuwe single DUIZEND VRAGEN (ELKE DAG). Niemand minder dan Paul de Munnik werkt mee aan de track. De vlogster, die nu als zangeres is doorgebroken na haar zomerhit “Samen” met Mr.Polska, werkt momenteel aan haar debuutalbum en start in december met een aantal clubshows. Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

Data:
07 december – Rotterdam, Rotown
08 december – Groningen, Oosterpoort
14 december – Nijmegen, Doornroosje
15 december – Haarlem, Patronaat
16 december – Utrecht, TivoliVredenburg
22 december – Deventer, Burgerweeshuis
30 december – Eindhoven, Effenaar

 

 

 


300x250 Algemeen

iTunes

Spotify

Billboard

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This