Django Wagner – Mijn Lieve Schat

 

Django Wagner`s nieuwe single “Mijn Lieve Schat” is uit en scoort inmiddels sterk op verkopen. In de iTunes Top 100 staat de single al in de top 10. Ditmaal geen samenwerking met Peter Beense en Frans Duijts, met wie Django de Echte vrienden vormt, maar een solo plaat. De nieuwe single is gemaakt met het fameuze Rosenberg Trio en dat zorgt voor een aanstekelijke single met gypse invloeden. Django schreef “Mijn Lieve Schat” samen met F.v.Weert en W.v.d.Heijden.

 

 

 

Nielson – Doen, durven of de waarheid (video)

 

Nielson luidt de zomer in met zijn gloednieuwe single “Doen, Durven Of De Waarheid”, al zou je het van het weer nog niet zeggen. Maar hier in Zuid Engeland schijnt de zon glorieus……… Vandaag gaat de video in première, die is geregisseerd door Muck van Empel. De track is een voorproefje van zijn aankomende album, met een compleet nieuwe sound. Eerdere bewijzen daarvoor zijn de tracks “Vuurwerk” en “Diamant”. Met het laatst genoemde nummer behaalde hij de 1e plaats in Suriname. En daar schijnt de zon zeker! In “Doen, Durven Of De Waarheid” verlangt Nielson terug naar die onbezorgde zomer van toen. Op 9 november start zijn nieuwe clubtour.

 

 

 

Nielson – Doen, Durven Of De Waarheid

 

Nielson luidt de zomer in met zijn gloednieuwe single “Doen, Durven Of De Waarheid”. Het is een zomers voorproefje van zijn aankomende album, met een compleet nieuwe sound. Eerdere bewijzen daarvoor zijn de tracks “Vuurwerk” en “Diamant”. Met het laatst genoemde nummer behaalde hij zelfs de 1e plaats in Suriname. En daar schijnt de zon zeker! In “Doen, Durven Of De Waarheid” verlangt Nielson terug naar die onbezorgde zomer van toen. Op 9 november start zijn nieuwe clubtour.

 

 

 

Xander de Buisonje – De nacht is mijn leven

 

Xander de Buisonjé is terug met een nieuwe single. Hij brengt het Hazes-lied “De nacht is mijn leven” uit! Het nummer zong de zanger in april tijdens de concertreeks Holland zingt Hazes. “Ik heb André Hazes niet heel vaak ontmoet, maar de keren dat we elkaar zagen vond ik hem zo puur en eerlijk”, aldus Xander. “In een van de moeilijkste periodes uit mijn leven belde hij me op om me een hart onder de riem te steken en nodigde hij me uit om in zijn show op te treden. Dat hij niet hoeven doen. André was een echte Amsterdammer en kon het levenslied als geen ander zingen. Daarom is De nacht is mijn leven een van mijn favoriete liedjes.”

 

 

 

Frank van Etten – Jouw heupen

 

Na het succes van ‘Huisje op Wielen’ in zowel de originele versie alsook de remix ft. Yes-r met in totaal tot nu bijna 1.500.000 streams op Spotify en maar liefst 2,8 miljoen (!) views op YouTube is het wel duidelijk dat dit soort liedjes enorm aanspreekt bij de echte fans van Nederlandstalige muziek. Daarom hebben Frank en zijn platenlabel NRGY Music besloten deze lijn voort te zetten in zijn nieuwste single getiteld ‘Jouw Heupen’. Deze titel is geschreven door de succesvolle auteur Bram Koning. In de clip opnieuw ‘gipsy’ invloeden met een prachtige danseres die haar heupen showt en daarmee de titel van deze zekere nieuwe Frank van Etten HIT uitdraagt.

 

 

 

Jamai heeft een nieuwe nier nodig

 

Jamai Loman heeft ernstige nierproblemen en hij zal aan de dialyse moeten. De presentator en zanger vertelde het nieuws in de radioshow van Ruud de Wild op NPO Radio 2. Hij blijkt veel vocht vast te houden. Omdat Jamai steeds vaker te horen kreeg dat hij een “dikke kop” kreeg, besloot hij naar de huisarts te gaan. Foute boel: „Mijn nieren werken niet zo goed meer en dat is klote. Ik begin binnenkort aan dialyse en ga een traject in voor een niertransplantatie.”

Het is pas tien dagen geleden dat hij hoorde dat er haast is bij het vinden van de nieuwe nier. Volgens de zanger zijn de wachtlijsten echter erg lang en kan het tot wel drie tot vier jaar duren voordat er een perfecte match wordt gevonden. Vooralsnog heeft Jamai in ieder geval geen pijn. „Ik functioneer gewoon prima. Ik voel me wel een beetje raar, maar dat komt door de medicijnen. Ik vind het hartstikke klote, maar ik ben ook wel positief want ik wil zo snel mogelijk beter worden.”

 

 

 

Ronnie Flex & Bløf – Omarm (teaser)

 

De afgelopen zondag speelde Ronnie Flex op Pinkpop het publiek plat met zijn show, die ook een innemende cover van Bløfs ‘Omarm’ bevatte. Binnenkort verschijnt de remake van dit nummer met Ronnie en Bløf. Het was de Zeeuwse band, die de rapper hiervoor benaderde. Ronnie vindt “Omarm” één van de mooiste Nederlandse nummers ooit geschreven”. Het nummer ligt waarschijnlijk al klaar op de planken, want Flex meldde hierover bij RTL: “Er was gewoon een hele goede vibe en sfeer. Er is een hele mooie track uitgekomen.” Het nummer werd in de originele versie van Bløf een top 10 hit in 2003.

 

 

 

Kraantje Pappie & Joshua Nolet – Liefde in de (V)Lucht

 

Ter viering van hun nieuwe single besloten Kraantje Pappie en Joshua Nolet samen wat liefde in de lucht te creëren. Vanuit een vliegtuig kozen ze live op Instagram een stel uit met een mooi liefdesverhaal. Ze werden verrast met een rondvlucht én een superspeciaal etentje. Onder genot van live muziek en een amazing twee sterren (Kraan en Joshua) diner genoten de tortelduifjes van een bijzondere avond. S/o naar chefkok Job en piloot Rob. Niet te vergeten een speciale dank aan Guido voor het spelen van “Liefde In De Lucht”, dat vorige week werd uitgeroepen tot Hitzound Smash.

 

 

 

Ivo Franklin – Steeds Vaker

 

De nieuwe single Ivo Franklin is onbedoeld auto biografisch. “Steeds vaker” is de titel van zijn nieuwe track. “Steeds vaker” is een auto biografisch vervolg van zijn vorige album, waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong. Met “Steeds vaker” probeert Ivo Franklin duidelijk te maken, dat het verwerken ervan niet eenvoudig is en wellicht tegen beter weten in, je altijd een sprankje hoop blijft koesteren.

Het nummer is geschreven door Michiel Schraven en Rogier van Wegberg en werd deels opgenomen bij L’Hocque Music in Weert en in de DMP Studio in Kaatsheuvel. Momenteel presenteert en produceert Ivo Franklin het populaire tv programma “Toppers van Oranje” een muziekprogramma met artiesten met Nederlandstalig repertoire. Daarnaast is hij betrokken bij het programma “Trips & Travel 2.0” wat vanaf september in een vernieuwd jasje weer te zien zal zijn bij RTL4 en produceert hij vanaf het najaar een nieuw programma voor SBS “Sport in Business”.

 

 

 

Radio 100% NL door het stof voor Gerard Joling

 

Radio 100%NL legt de ruzie bij met Gerard Joling. De zanger haalde eerder deze week uit naar de zander die louter Nederlandse producten draait, hard uit naar 100% NL: „Het gaat mij erom dat je als oranjezender je neus ophaalt voor een single van Gerard Joling, terwijl je weet dat je daar op zijn tijd een hoop mensen wel een plezier mee doet. Radio 2 draait het niet, Radio 3 niet en dat zakt ook helemaal weg. Maar waar moet je dan met je handel naartoe als een zender, die zich 100% NL nóemt, het ook al niet wil!? Maar bel me dan ook niet voor je spotjes, je kalender, om ergens in het oranje te komen opdraven of weet ik veel wat allemaal. Draai m’n nummer niet, maar dan ook m’n telefoonnummer niet.”

DJ Lars Boele haalde vanochtend een te gekke stunt uit: hij trakteerde zijn luisteraars een uur lang Gerard`s nieuwe single “Lekker”. „Laten we gewoon eens onder het genot van een drankje – een biertje, een wijntje – met elkaar zitten en het uitpraten”, aldus Boele, bij aanvang van de eerste draaibeurt. „Als Trump en Kim Jong-un het kunnen, moeten wij het ook zeker kunnen.” Joling reageerde aangenaam verrast: “Goedemorgen! Dat is nog eens leuk wakker worden met @100pnl @larsboele je kunt de single al goed meezingen! Nog even oefenen en dan binnenkort samen zingen? Gr. Geer”

 

 

 


300x250 Algemeen

NL Top 200

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This