Jennie Lena – Simple Love

 

Vandaag brengt zangeres en songwriter Jennie Lena, finalist van The Voice of Holland 2015 en 50 miljoen keer bekeken op YouTube, haar eerste single uit op het nieuwe label JuiceJunkRecords. De clip bij het nummer “Simple Love” werd opgenomen op een bijzondere locatie: een onbewoond eiland ergens in Nederland. Jennie brengt op 8 oktober 2018 haar nieuwe album uit, die ze afwisselend in Amsterdam, Los Angeles en New York schreef, produceerde en co-produceerde. Op het album combineert Jennie soul, gospelkoren en akoestische instrumenten, overgoten met een saus van 90’s hiphopbeats. Het nummer “Simple Love” is de eerste release van dit album.

 

 

 

CUT_ – Trick Me

 

De electropop band CUT_ lanceert de nieuwe single en vidio voor “Trick Me”. Het duo uit Amsterdam brak in 2014 door met hun You Tube hit voor de cover van van Stromae’s “Papaoutai”. “Trick Me” is de tweede single van de EP “Blind = Bliss”. CUT_ bestaat uit de voormalige conservatoriumstudenten Sebastiaan Dutilh en Belle Doron. De Amsterdammers zien hun eigen muziek als “een kruising tussen donkere alternatieve elektronica en edgy popmuziek”.

 

 

 

Naaz – As Fun

 

Vandaag releast de Rotterdamse zangeres/producer Naaz haar langverwachte debuut EP ‘Bits Of Naaz’. Naaz schreef de tracks zelf en en produceerde de EP in samenwerking met het producerscollectief Soulsearchin’. Op de EP staan onder meer de eerder uitgebrachte singles ‘Loving Love’, ‘Up To Something’ en ‘Words’ en de gloednieuwe single ‘As Fun’. Het nummer gaat over de leuke kant van minder leuke dingen, over hoe je dingen niet moet laten voor het potentiële ‘wat als’. Want zonder al die dingen – life wouldn’t be as fun.

 

 

 

Diggy Dex & Kraantje Pappie – Allez (video)

 

We hebben de kakelverse primeur voor je bij Hitzound van Diggy Dex & Kraantje Pappie`s “Allez”! Jeroen van Koningsbrugge, die we vooral kennen als acteur, presentator en zanger, regisseert de video voor het zonnige nummer. “Allez” bevat alle ingrediënten om uit te groeien tot een dikke zomerhit. De clip is inmiddels opgenomen in Antwerpen en zal later vandaag verschijnen. (verwachten we). Kraantje Pappie is 2018 sterk gestart. Hij heeft inmiddels 2 dikke top 10 hits dit jaar op zijn naam gebracht in de Top 40.

 

 

Boris – Neon (live video)

 

Morgen verschijnt de nieuwe plaat “Neon” van Boris (a.k.a. Bo Saris). Vanmorgen zong hij live in de NPO Radio 2 studio met Gerard Ekdom zijn nieuwe single. “Neon” dus, de titeltrack. Boris brak in 2003 door Idols te winnen. Sindsdien is er veel gebeurd. Zijn eerste single en album werden met goud bekroond. Hij werkte samen met sterren als John Legend, Angie Stone en John Legend, maar o.a. ook Chase & Status en The Chainsmokers. Behalve een nieuw album, die Boris op 20 april gaat presenteren in Paradiso, komt er ook nog de nieuwe “The Appetizer Part.1” EP, die uitgebracht gaat worden op zijn eigen label.

 

 

 

Dit is `m: de video van Waylon`s “Outlaw in ‘Em”!

 

“Freedom’s just another word for nothin’ left to lose” is de boodschap die Waylon vanmiddag postte op zijn Instagram bij de sneak peek van zijn clip. Een uurtje geleden is de video in première gegaan van de Nederlandse bijdrage “Outlaw’ In Em”. Nog een dikke drie week moeten we wachten op de tweede halve finale waar Waylon mag gaan knallen. En dat gaat zeker lukken met deze euforische song: ,,Je moet kleur bekennen, je moet opvallen”, aldus Waylon, die op 10 mei als 8e deelnemer aantreedt. Dat doet de zanger zeker met deze overtuigende song én video, die Amerikaanser dan Amerikaans is. Met dank aan regisseur Shawn Brinks.

 

 

 

AWKWARD i – Happiest Man (at your funeral)

 

Awkward i gooit ons terug in de Middeleeuwen met zijn avontuurlijke video! Maar pas op: Djurre de Haan (32) overleeft zijn bestaan als troubadour niet in de clip, die Michiel ten Horn regisseert voor de single “Happiest Man”. Niet voor niks staat er achter de titel “at your funeral”) Het nummer is afkomstig van zijn nieuwste plaat “Kyd”. De Haan liet zich voor de titel inspireren op een artikel van Vrij Nederland over gemeenschappen die zelfvoorzienend leven. Het verhaal ging over een moeder die bedacht, dat haar zoontje, zodra hij oud genoeg was, zelf zijn eigen naam mocht bedenken: Kid, dus. Maandag 23 april staat de singer-songwriter met zijn nieuwe materiaal in Paradiso.

 

 

 

Cool Quest – Full Throttle

 

Deze week vers op de playlist van 3FM is Cool Quest met hun single “Full Throttle”. De track is afkomstig van hun nieuwe album “Vivid”. De plaat telt 12 tracks, die allemaal geschreven zijn door frontman Vincent Bergsma. Over het album meldt hij: ,,Ik ben nog even wat masters aan het beluisteren voor iTunes en Spotify. Daar wil je toch dat ‘t wat harder klinkt om op te vallen in de playlists”. Hij vervolgt over de inhoud van de plaat: “Ik kijk semi-kritisch naar de maatschappij, maar wel met een knipoog.”

 

 

 

Jacqueline Govaert, Matthew Crosby – For All Time (video)

 

We hebben de nieuwe video voor je van Jacqueline Govaert. Afgelopen vrijdag kwam haar nieuwe single “For All Time” uit. Het nummer is afkomstig van haar laatste album “Lighthearted Years”. De nieuwe single is een andere versie dan op de plaat. De remake is een meeslepend duet met Matthew Crosby. Deze singer-songwriter uit Nashville, Tennessee ken je misschien wel van the Common Linnets. Samen met “Back Of My Hand” vormt “For All Time” de ruggengraat van het album waarop Govaert de liefde bezingt.

 

 

 

Robby Valentine – Soldiers Of Light

 

Robby Valentine is helemaal terug van weggeweest! De zanger, die begin jaren `90 scoorde met zijn debuutsingle ‘Over And Over Again’ komt met het nieuwe album “the Alliance”. De plaat volgt op “Bizarro World”(2014) en de daaropvolgende Bizarro World-tour, bleef het een tijd stil rondom de multi-instrumentalist. In 2016 werd Valentine getroffen door een ernstige ooginfectie waarbij hij 75 % van zijn zicht verloor. Dit persoonlijke leed zette Robby weer op het muzikale spoor waar hij lang naar op zoek was geweest. Het resultaat is het volledige zelf ingespeelde nieuwe album ‘The Alliance’ die vooraf wordt gegaan door de eerste single “Soldiers Of Light”.

 

 

 


300x250 Algemeen

NL Top 200

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This