Iggy Azalea – Mo Bounce (video)

 

Iggy Azalea laat weer flink haar billen shaken in de video van haar single MO BOUNCE. De Australische komt trouwens ook met een nieuw album. “Digital Disortion” is de titel van de plaat, dat eigenlijk vorig jaar al zou uitkomen. Maar door persoonlijke problemen (verbreken van haar relatie met Nick Young) is de release uitgesteld naar later dit jaar. MO BOUNCE is geproduceerd door The Stereotypes en Far East Movement’s Kev Nish. Om de toch niet al niet ingewikkelde lyrics bekommerden zich Roh, Jeremy Reeves, Ray Romulus, Virman Coquia, Jonathan Yip, Ray McCullough, Kevin Nishimura, Maurice Simmonds en Iggy zelf. De platte video check je hier.

 

 

 

Jonna Fraser ft. Jayh & Sevn Alias – Niks Nieuws (video)

 

Jonna Fraser liet weten dat eindelijk zijn debuutalbum af is en we schatten zo in dat zijn nieuwe track NIKS NIEUWS daar de voorloper van is. Het is een samenwerking met Jayh en Sevn Alias. NIKS NIEUWS is een warme, beweeglijke samenwerking met Jayh en Sevn Alias op een productie van Project Money en Soundflow, en verschijnt met een begeleidende video van Frank Telli. Met Jonna’s EP’s Alle Tijd (2015), Goed Teken (2016) en Blessed (2016) heeft de Zaandammer een glorievolle route uitgestippeld die nu is aanbeland bij het verschijnen van zijn eerste echte album. Wanneer precies, hoe de plaat heet en hoe de tracklist eruitziet weet Jonathan voorlopig alleen zelf. Deze week is NIKS NIEUWS binnen in onze TIP 40. De clip check je hier.

 

 

 

Marc Almond – A Kind Of Love

 

35 jaar na zijn debuutplaat heeft Marc Almond een nieuw album uitgebracht. “Hits And Pieces – The Best Of Marc Almond And Soft Cell” is een indrukwekkend overzicht van de carrière van de Britse singer-songwriter, die bekend werd als de helft van het duo Soft Cell. Tussen 1982 en 2017 heeft Almond meer dan 30 miljoen platen verkocht. Hoogtepunten zijn natuurlijk hits als “Tainted Love” (met Soft Cell), “Something`s Gotten Hold Of My Heart” (met Gene Pitney) en “Jacky”, zijn cover van Jacques Brel, geproduceerd door Trevor Horn (bekend van o.a. Frankie Goes To Hollywood en The Buggles). Van het nieuwe album is A KIND OF LOVE zijn nieuwe single.

 

 

 

Yellow Claw ft. Rochelle – Light Years (video)

 

Op 7 april gaat het tweede studio album uitkomen van Yellow Claw. De plaat krijgt de titel “Los Amsterdam”. Voordat het zover is dropt Yellow Claw de video van hun nieuwe single! Bij het label Mad Decent weten ze wat timing is. Het nummer heet LIGHT YEARS en is de opvolger van GOOD DAY. De track is deze week één van de 14 binnenkomers in de TIP 40 van Hitzound. Yellow Claw wist Rochelle te strikken om mee te werken de single LIGHT YEARS. De track komt uit op het label Mad Cecent. Op Koningsdag 27 april check je Yellow Claw op Kingdance in Zwolle! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster. Check de dikke video hier.

 

 

 

The Cranberries – Why

 

In het kader van hun 25 jarig jubileum komt op 28 april een nieuw album uit van The Cranberries. De plaat heet “Something Else” en is vooral een plaat met classics in een akoestische versie met daarnaast drie nieuwe tracks. Van het album komt WHY uit op single met Dolores O’Riordan in de hoofdrol. Op woensdag 10 mei geeft de Ierse band The Cranberries een concert in Carré (Amsterdam). Tijdens dit concert spelen ze hun grootste hits begeleid door een strijkkwartet. Noel Hogan: “We are really excited about taking this tour on the road. In recent months we have been working with the Irish Chamber Orchestra at the University of Limerick, Ireland on the string versions of our best known songs. While we have played “unplugged” before, this tour promises to be particularly special”. Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Rag’n’Bone Man – Skin (video)

 

Met SKIN staat Rag N Bone Man inmiddels 9 weken genoteerd in onze TOP 40. Met de snelheid van een slak heeft zijn label de video online gezet. Kennen ze het begrip timing niet bij Sony Music? Is de artiest niet belangrijk genoeg of is het geld op? Zonde hoor. SKIN komt van zijn debuutplaat “Human”. De titelsong HUMAN stond maar liefst 19 weken bij Hitzound genoteerd. Rag N Bone Man won dit jaar in eigen land de BRITs Critics’ Choice Award. Hij is wat blij met het succes dat hem is toegevallen : “I definitely have earned it. Even way before I had a label, I gained my own fan base and built myself from the ground up. So I do feel like I deserve it.” Op 14 april staat Rag N Boneman in een uitverkochte Melkweg. Geen kaarten? Check dan als troost de nieuwe video. Weet je wat je mist……

 

 

 

Prince Royce, Shakira – Deja vu

 

Bachata king Prince Royce is in Nederland nog niet doorgebroken, maar in Amerika staat dat er een stuk beter voor. Daar heeft hij al heel wat platina platen binnengesleept, net als in Mexico en Zuid Amerika. De nieuwe single van Prince Royce zou best in Nederland kunnen gaan scoren. Niet in het minst dankzij de vocals van Shakira. Het nummer heet DEJA VU en is afkomstig van het album “Five” van Prince Royce. De video voor de nieuwe single check je hier bij Hitzound.

 

 

 

Sam Hunt – Body Like A Back Road (Lyric Video)

 

Sam Hunt dropt een nieuwe lyric video van zijn nieuwe single af. Het is inmiddels zijn tweede! Kan er geen officiële clip vanaf? BODY LIKE A BACKROAD debuteerde op 1 in de Amerikaanse I Tunes chart, dus een financiële kwestie kan het niet zijn, toch? Hunt schreef het nummer samen met Zach Crowell, Josh Osborne en Shan McAnally. De single is de voorloper van zijn tweede album. Sam Hunt: “I’ve been writing songs over the past, I guess, year and a half, trying to conceptualize a new record, and it kinda started taking a heavy direction, and I sat down at one point and was like, ‘Okay, I’m gonna lighten this up a little bit, it needs a lighter flair. BODY LIKE A BACKROAD sort of swings, and hopefully it’s easy to listen to and will put a smile on some folks’ faces.” Check de lyric video hier bij Hitzound.

 

 

 

Koffie – Mama Deo

 

Afro-funkrockband KOFFIE tekent bij V2 Records. Dit voorjaar resulteert dat in de release van hun plaat “Huntu”. Op 26 mei komt het album uit. De Amsterdamse band levert als visitekaartje nu de debuutsingle single MAMA DEO af. KOFFIE combineert afro-beat, pop, funk en jazz en creëert zo haar eigen karakteristieke sound. Eén dag voor de album release presenteert KOFFIE “Huntu” voor het eerst live tijdens het Africadelic Festival in Paradiso (Amsterdam).

 

 

 

Cigarettes After Sex – Apocalypse

 

Cigarettes After Sex maakt meeslepende ambientpop vol melancholiek. Met de dromerige, androgyne fluisterzang van zanger en gitarist Greg Gonzalez krijgt de band iedere zaal muisstil. Met hun ‘EP I’ wist de band zich al flink in het spotlight te zetten en nu is het langverwachte debuutalbum ‘Cigarettes After Sex’ dan eindelijk daar!. Het album komt uit op 9 juni en de eerste single ‘Apocalypse’ kan je nu alvast beluisteren. De single is nieuw op de playlist van 3FM Alternative. Op 13 april staat de band in een uitverkocht Paradiso Noord en in juni staat de band ook op Best Kept Secret.

 

 

 

The Kelly Family – Keep On Singing

 

Bestaan ze nog? Jazeker! Of beter gezegd: ze maken een comeback! The Kelly Family is na 12 afwezigheid weer helemaal terug. Het Iers/Amerikaanse gezin heeft het nieuwe album “We Got Love” uitgebracht. Van de plaat komt het nummer KEEP ON SINGING uit op single. The Kelly Family wist in de afgelopen jaren niet minder dan 20 miljoen albums te verkopen en trad op voor meer dan twee en een half miljoen mensen. De groep brak in 1979 door met het prachtige DAVID`S SONG, dat in Nederland de eerste plaats bereikte. Dat kunststukje wist The Kelly Family in 1996 te herhalen met I CAN`T HELP MYSELF. De groep viert haar comeback met een grote toer door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

 

 

 

Sheppard – Keep Me Crazy (video)

 

Ze namen er even tijd voor, maar na het succesvolle GERONIMO (2014) lanceert de band van down under een nieuwe single in hun vertrouwde sound. Vandaag is de video in première gegaan van de track! Titel van het nummer is KEEP ME CRAZY en is de voorloper van een nieuwe plaat. De Australische indie-popband is min of meer een familiegelegenheid en bestaat uit George, Amy en Emma Sheppard aangevuld met Michael Butler, Jason Bovino en Dean Gordon. De verse video voor KEEP ME CRAZY check je hier bij Hitzound.

 

 

 

Zayn ft. PartyNextDoor – Still Got Time (Lyric video)

 

Samenwerkingen zijn totally hot. Ook voormalig One Direction bandlid Zayn kan het niet op zijn nieuwste single zonder. Na zijn dikke top 10 hit met Taylor Swift, komt vandaag zijn nieuwe release. De nieuwe single heet STILL GOT TIME en de lyric video gaat vandaag in première. Ditmaal doet Zayn het met de Canadese rapper PARTYNEXTDOOR. Voer voor fans, want de track staat niet op zijn debuut album “Mind Of Mine” (2016). STILL GOT TIME is geproduceerd door Murda Beatz en Frank Dukes.

 

 

 

Gorillaz – Ascension

 

Op 28 april gaat het langverwachte album “Humanz” uitkomen van de Gorillaz. De plaat komt zeven jaar na “The Fall” (2010). Hoog tijd dus voor nieuwe muziek. BBC Radio 1 was zo fortuinlijk om de première te krijgen van de tracks “SaturnzBarz” en “Andromeda”. Beide nummers deelt de band op You Tube. Eerste officiële single die vandaag uitkomt is ASCENSION, een samenwerking met Vince Staples. Aan het nieuwe album werken o.a. Popcaan, D.R.A.M., De La Soul en Grace Jones mee. Damon Albarn : “Ik werk niet zomaar samen met mensen, er moet echt een muzikale klik zijn”. De nieuwe plaat gaat volgens hem over: “Een soort duistere fantasie van hoe iets geks en onverwachts de wereld compleet kan veranderen. Wat doe je dan: ga je drinken, televisie kijken, praat je met mensen?”

 

 

 

Spinvis – Artis

 

Na HALLO MAANDAG, dat eerder dit jaar de terugkeer van Spinvis aankondigde, komt de muzikant met de opvolger. Het nieuwe nummer heet ARTIS en gaat vandaag officieel in release. Wederom een typische Spinvis plaat, waar weemoed en melancholie de boventoon voeren. Beide nummers staan op het album “Trein, Vuur, Dageraad”, dat eind april uit gaat komen. ARTIS is wederom a piece of art.

 

 

 

Yellow Claw ft. Rochelle – Light Years

 

Op 7 april gaat het tweede studio album uitkomen van Yellow Claw. De plaat krijgt de titel “Los Amsterdam”. Voordat het zover is dropt Yellow Claw de lyric video van hun nieuwe single! Het nummer heet LIGHT YEARS en is de opvolger van GOOD DAY, waarmee de heren in onze TIP 40 genoteerd staan. Yellow Claw wist Rochelle te strikken om mee te werken de single LIGHT YEARS. De track komt uit op het label Mad Cecent.Op Koningsdag 27 april check je Yellow Claw op Kingdance in Zwolle! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Week : 53

ALL NIGHT – The Vamps, Matoma300x250 Algemeen

19-12-2016

1 ( -) SORRY – Kensington
2 ( -) BELIEVER – Major Lazer
3 ( 1) ARE YOU WITH ME – L.Hamming
4 ( -) I FEEL IT… – Weeknd
5 ( -) MY WAY – Calvin Harris

Datum: 28-12-2016

NIEUWE DAGEN – Kid de Blits
HITZOUND TOP VIEWS /   Wk 53

1 ( -) TOP 100 Hitzound 2016
2 ( -) Drie leden SFB gearresteerd
3 ( -) Mike Posner #1 in Top 40 voor 2016
4 ( -) George Michael overleden
5 ( -) Elton John zingt op uitvaart G.M.
6 ( 1) I WILL WAIT FOR YOU – C.Luske
7 ( 3) GELUKKIG KERSTFEEST – Toppers
8 ( -) ENERGIE – Ronnie Flex
9 ( -) WAAROM – Frans Bauer
10 ( -) CHRISTMAS IS… – Van VelzenConcertkaarten

SCHIJVEN OVERZICHT / WK 53

ALARMSCHIJF : WHEN YOU LOVE SOMEONE
James TW
DANCE SMASH : CALLING ON YOU
Lucas & Steve
MEGA HIT : ISOMBARD
Declan MC Kenna
HITZOUND SMASH : ALL NIGHT
The Vamps ft. Matoma
GRANDSLAM : ARE YOU SURE
Kris Kross Amsterdam
DE DIXTE : ENERGIE
Ronnie Flex300x250 Algemeen

iTunes

1The Heart Part 4 Kendrick Lamar
2That’s What I Like Bruno Mars
3Shape of You Ed Sheeran
4Speak to a Girl Tim McGraw & Faith Hill
5Body Like a Back Road Sam Hunt
6Something Just Like This The Chainsmokers & Coldplay
7Chained to the Rhythm (feat. Skip Marley) Katy Perry
8Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) Clean Bandit
9I Feel It Coming (feat. Daft Punk) The Weeknd
10Stay Zedd & Alessia Cara

Spotify

Billboard

1Shape Of You Ed Sheeran
2That's What I Like Bruno Mars
3Bad And Boujee Migos
4I Don't Wanna Live Forever Zayn
5I Feel It Coming The Weeknd
6Tunnel Vision Kodak Black
7Love On The Brain Rihanna
8Something Just Like This The Chainsmokers
9Paris The Chainsmokers
10ISpy KYLE

Latest Tweets

<img src=”http://worden.samenresultaat.nl/view.asp?ref=762591&site=12939&b=2″ border=”0″ title=”Topticketshop” alt=”Topticketshop” width=”728″ height=”90″ /></a>

Translate »
Share This