Martin Garrix – Yottabyte

 

Martin Garrix is unstoppable! Een maand geleden sleepte hij nog de Hitzound Smash binnen voor “Burn Out”, maar intussen kondigt Nederlands populairste DJ zijn nieuwe EP “Plus” aan. Vandaag gaat de tweede van de vijf tracks in première: ‘Yottabyte”. Martin Garrix is dit jaar weer aanwezig op het ADE met twee shows. Beide zijn intussen stijf uitverkocht. Maar voor 17 oktober zijn nog tickets beschikbaar voor de STMPD RCRDS show aan de Moermans kade in Amsterdam.

 

 

 

Mabel – One Shot (video)

 

De nieuwe video van Mabel al gecheckt? “One Shot” heet haar allernieuwste track. De single is een tropical taste van haar aankomende debuutalbum. De upcoming zangeres schreef “One Shot” samen met J.D.Read en Kelly Kiara. In november start haar Europese tour. De remix van “One Shot” is van Alex Ross.

 

 

 

Kygo ft. Sandro Cavazza – Happy Now (teaser)

 

“We don’t want to believe it, that it’s all gone. Just a matter of minutes, before the sun goes down.” Het zijn de begin lyrics van de nieuwe Kygo! Op 26 oktober dropt de Noorse DJ en producer de opvolger van “Remind Me To Forget”(met Miguel) en “Born To Be Yours” met Imagine Dragons. De nieuwe track heet “Happy Now” en wordt een samenwerking met Sandro Cavazza.

 

 

 

Martin Garrix & Blinders – Breach (Walk Alone)

 

Martin Garrix is unstoppable! Een maand geleden sleepte hij nog de Hitzound Smash binnen voor “Burn Out”, maar intussen kondigt Nederland`s populairste DJ zijn nieuwe EP “Plus” aan. Zojuist gaat de eerste van de vijf tracks in première. Het nummer heet “Breach” (Walk Alone). De komende maand zal Garrix wekelijks een track primeuren. Aan “Breach” werkt Blinders mee. Check de track snel!

 

 

 

Gaat Armin van Buuren`s Wild Wild Son over z`n zoon Remy of Sam Martin`s kind?

 

Het is toch heerlijk als je Armin van Buuren heet en zeker weet dat alles wat je ook maar uitbrengt, zal worden opgepikt door radio 538. Na de Dance Smash voor “Blah Blah Blah” enkele weken geleden kiezen zijn 538 DJ collega`s vandaag “Wild, Wild Son” als de nieuwe alarmschijf. Het nummer gaat over Armin`s vijf-jarig zoontje Remy. Dat is tenminste wat van Buuren ons wil laten geloven. Feitelijk schreef Sam Martin, die de vocals aflevert voor “Wild, Wild Son, voor zijn toen nog niet geboren kindje. Wie van de twee moeten we nu geloven? Sam schreef eerder al hits voor Maroon 5 en werkte mee aan een paar David Guetta tracks. Of Q-Music ook zo gecharmeerd is van Armin zal de toekomst uitwijzen. De radiowereld wordt een beetje opgeschud. Ook niet verkeerd…..

 

 

 

Cheat Codes – Home (lyric video)

 

Cheat Codes kondigt een nieuwe single aan! Vndaag verschijnt de track én lyric video voor “Home”. Vorig jaar stond het Amerikaanse trio, bestaande uit Matthew Russell, Trevor Dahl en Kevin Ford voor het laatst genoteerd in de Top 40 met “No Promises”, samen met Demi Lovato. Hun grootste hit is nog altijd “Sex” met het Amsterdamse Kris Kross Amsterdam, dat in 2016 een internationale hit werd.

 

 

 

Armin van Buuren ft. Sam Martin – Wild, Wild Son

 

Met “Blah Blah Blah” heeft Armin een bijzondere hit op zijn naam geschreven. De track stond 13 weken in de Tipparade en flopte vervolgens. Maar niet voor lang, want radio 538 bombardeerde het nummer alsnog tot Dance Smash en nu staat het nummer dan toch nog in de Top 40. Intussen zit de DJ en producer bepaald niet stil. Op Instagram kondigde hij eerder deze week zijn nieuwe single aan. Het nummer “Wild, Wild Son” is een samenwerking met Sam Martin. Dikke kans dat 538 iets met deze track gaat doen, want dat gebeurt met al zijn singles. Dancesmash? Alarmschijf?

 

 

 

Sam Feldt ft. Jeremy Renner – Heaven (video)

 

Sam Feldt dropt vandaag zijn allernieuwste video! Het nummer “Heaven”(Don`t Have A Name) is een samenwerking met de Amerikaanse acteur Jeremy Renner. Hij is onder meer bekend van de Avengers-films en de film The Bourne Legacy. “Hij kan ontzettend goed zingen en ik ben heel blij met onze samenwerking”, aldus Sam Feldt.

 

 

 

Video primeur Don Diablo ft. Emeli Sandé & Gucci Mane

 

“THIS THURSDAY I will drop the BIGGEST music video I have ever DONE 🔥 WHO’S READY!?” Zo kondigt Don Diablo de video aan van zijn nieuwe single ”Survive”. Het is een samenwerking met Emeli Sandé en Gucci Mane. Deze Amerikaanse rapper werkte eerder al samen met Drake, Mariah Carey en Selena Gomez.

De viervoudige BRIT winnares Emeli Sandé over haar samenwerking met Diablo: “I’m so happy to be collaborating with the very talented Don Diablo, says Emeli. “I love his unique creativity and his deep passion for music. It was a real pleasure to write and lay down the vocal on this powerful track. I really hope this song will empower people to find pride and confidence in their own story of survival.”

 

 

 

Bassjackers x Pep & Rash – Poppin

 

Bassjackers droppen vandaag hun nieuwe single “Poppin”. Voor de track werkten de Nederlandse DJ en producers Marlon Flohr en Ralph van Hilst samen met Pep & Rash. Een compleet Nederlandse samenwerking, dus. “Poppin” is afkomstig van hun nieuwste EP “Les Pays Bass Vol.2”. De nieuwe Bassjackers track volgt op o.a. “The Jungle” met Dimitri Vegas & Like Mike.

 

 

 
NL Top 200

Latest Tweets

Spotify New Music
Translate »
Share This