Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100

 

De 20-jarige Mike Williams heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj’s die op de grootste dj-lijst ter wereld staan. Mike is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee één van de hoogste nieuwe binnenkomers. De 20-jarige dj timmert flink aan de weg en wordt gezien als een van de grootste talenten van dit moment. Hij is met zijn jonge leeftijd dan ook de jongste dj in de lijst. Mike reageerde zelf blij verrast op het nieuws: “Ik had het niet zien aankomen en ik ben er zo blij mee! Zo dankbaar dat fans massaal op mij hebben gestemd”.

 

 

 

Martin Garrix opnieuw populairste DJ ter wereld!

Voor de tweede maal is Martin Garrix uitgeroepen tot de populairste dj van de wereld. (DJ MAG Top 100) Dat is vandaag bekendgemaakt in de Johan Cruijff Arena tijdens het Amsterdam Music Festival (AMF), het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De trotse Noord-Hollandse DJ : ”Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre ‘rollercoaster ride’ is het geweest”. De top 10 voor 2017 ziet er als volgt uit:

 

  1. Martin Garrix
  2. Dimitri Vegas & Like Mike
  3. Armin van Buuren
  4. Hardwell
  5. Tiësto
  6. The Chainsmokers
  7. David Guetta
  8. Afrojack
  9. Steve Aoki
  10. Marshmello

 

 

 

Kygo – Kids in Love ft. The Night Game

 

De Noorse DJ Kygo dropt de video van zijn nieuwe single KIDS IN LOVE. De track , een samenwerking met The Night Game, is afkomstig van zijn EP “Stargazing” met top samenwerkingen met o.a. U2 en Ellie Goulding. Op 3 november komt zijn album “Kids In Love” uit. Kygo: “Being a kid in love is that concept of being super-passionate about someone or something. I’ve been [super-passionate] about playing the piano since I was 6 years old, whenever I make a song or melody that I really like, I feel like a kid in love.”

 

 

 

Dimitri Vegas & Like Mike ft. W&W – Crowd Control

 

Na de laatste opvallende samenwerking met David Guetta en Kiiara voor de track “Complicated”, komen de Belgische DJ`s Dimitri Vegas en Like Mike met een nieuwe single! De nieuwe track heet CROWD CONTROL en is een samenwerking met W&W. De clip is opgenomen tijdens hun live set op Tomorrowland voor 60.000 fans.

 

 

 

Quintino ft. Laurell – Good Vibes

 

DJ/producer Quintino heeft de video gedropt van zijn nieuwe single GOOD VIBES. Het is een samenwerking met Laurell Barker. De DJ meldt over de track: “Really really happy with this new one!! Also wanted to let you guys know that a lot of club bangers are coming in the next 3-4 months!!! Got two remixes coming up, working on several huge collabs & solo releases and off course the Go Harder EP #4 🔥🔥🔥”

 

 

 

Sunnery James & Ryan Marciano – La Vela

 

Sunnery James & Ryan Marciano droppen op het Amsterdam Dance Event hun nieuwe track LA VELA (PRENDRE LA VELA). Het nummer komt uit op hun SONO Music imprint. Vanavond check je het duo met hun “Sexy By Nature” set in AFAS Live samen met Sam Feldt, Bruno Martini, Benny Rodrigues en als speciale gast Roger Sanchez.

 

 

 

Marshmello ft. Khalid – Silence (video)

 

DJ en producer Marshmello dropt vandaag de video voor SILENCE, zijn eerste hit in Nederland. Wie er nu precies achter Marshmello schuilt is niet helemaal zeker, maar waarschijnlijk gaat het om de Amerikaanse DJ Chris Comstock. SILENCE schreef Marshmello samen met Khalid Robinson. Aan het nummer, inmiddels bekroond met goud in Australië en Nieuw Zeeland, werkt singer-songwriter Khalid mee. Intussen is er ook al de nieuwe single “You & Me”…..

 

 

 

Martin Garrix & Matisse & Sadko – Forever (video)

 

Behalve de single, dropt Martin Garrix vandaag ook de video voor zijn nieuwe single FOREVER. Een perfecte timing. Het is de opvolger van de genadeloze flop “Pizza”. De Garrix fans kennen de nieuwste track FOREVER ongetwijfeld, want de DJ draaide de DJ de hele afgelopen zomer al in zijn sets. Het is een samenwerking met het Russische duo uit St. Petersburg, Matisse & Sadko. Ze werkten al eerder samen op de tracks ‘Dragon’, ‘Break Through The Silence’ en ‘Together’. De clip voor FOREVER is geregisseerd door Damian Karsznia en check je hier.

 

 

 

Martin Garrix & Matisse & Sadko – Forever (teaser)

 

Morgen, 20 oktober, komt de nieuwe single uit van Martin Garrix! Na de genadeloze flop dat “Pizza” feitelijk was, komt het nummer FOREVER uit. De Garrix fans kennen de track, want de DJ draaide de DJ de hele afgelopen zomer al in zijn sets. Het is een samenwerking met het Russische duo uit St. Petersburg, Matisse & Sadko. Ze werkten al eerder samen op de tracks ‘Dragon’, ‘Break Through The Silence’. En ‘Together’.

 

 

 

Tiësto ft. Aloe Blacc & Stargate – Carry You Home (video)

 

Vandaag dropt Tiësto de video van zijn verse single! CARRY YOU HOME wordt een samenwerking met Stargate en Aloe Blacc. De bijna 50 jarige Tiësto draait een bijzonder productief jaar, want eerder dit jaar dropte hij “On My Way”, “Boom”, “Harder” en “Scream”. De DJ toert momenteel door Amerika, Canada, China en Indonesië. That One Blond Kid Corp regiseerde de verse clip voor CARRY YOU HOME en check je hier bij Hitzound.

 

 

 


300x250 Algemeen

iTunes

Spotify

Billboard

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This