Yellow Claw ft. Rochelle – Light Years (video)

 

Op 7 april gaat het tweede studio album uitkomen van Yellow Claw. De plaat krijgt de titel “Los Amsterdam”. Voordat het zover is dropt Yellow Claw de video van hun nieuwe single! Bij het label Mad Decent weten ze wat timing is. Het nummer heet LIGHT YEARS en is de opvolger van GOOD DAY. De track is deze week één van de 14 binnenkomers in de TIP 40 van Hitzound. Yellow Claw wist Rochelle te strikken om mee te werken de single LIGHT YEARS. De track komt uit op het label Mad Cecent. Op Koningsdag 27 april check je Yellow Claw op Kingdance in Zwolle! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster. Check de dikke video hier.

 

 

 

Yellow Claw ft. Rochelle – Light Years

 

Op 7 april gaat het tweede studio album uitkomen van Yellow Claw. De plaat krijgt de titel “Los Amsterdam”. Voordat het zover is dropt Yellow Claw de lyric video van hun nieuwe single! Het nummer heet LIGHT YEARS en is de opvolger van GOOD DAY, waarmee de heren in onze TIP 40 genoteerd staan. Yellow Claw wist Rochelle te strikken om mee te werken de single LIGHT YEARS. De track komt uit op het label Mad Cecent.Op Koningsdag 27 april check je Yellow Claw op Kingdance in Zwolle! Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Don Diablo & Marnik – Children Of A Miracle (video)

 

Ditmaal zoekt Don Diablo voor zijn nieuwe release de samenwerking met de Italiaanse DJ`s en producers Marnik. Titel van hun verse single is CHILDREN OF A MIRACLE. Vandaag gaat de video in première. Marnik is een duo, bestaande uit Emanuele en Alessandro en beide mannen hebben Milaan als basis. Don Diablo staat binnenkort op 27 april op het Kingsland Festival samen met o.a. Afrojack, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex en Yellow Claw. Kaarten voor het grootste 1-daagse dancefestival, dat gehouden wordt in de RAI in Amsterdam, de Brabanthallen in Den Bosch, de Drafbaan in Groningen, MECC in Maastricht en Het Hulsbeek in Oldenzaal, boek je op Hitzound bij de Ticketmaster.

 

 

 

Bassjackers & Brooks – Joyride

 

De Bassjackers hebben de video van hun nieuwe single uitgebracht. De track heet JOYRIDE. Vergeet Roxette, want het Nederlands DJ en producer duo, bestaande uit Marlon Flohr en Ralph van Hilst, levert als vanouds een dikke dancetrack. Aan JOYRIDE werkt Brooks mee. Daarmee is de samenwerking goed bevallen, want twee jaar terug werkten ze al samen aan de track ALAMO. Brooks is een DJ/producer uit Nederland. Hij werd ontdekt door de Nederlandse dance act Showtek. De video voor JOYRIDE van deze Hollandse combi check je hier.

 

 

 

Mura Masa & Charli XCX – 1 Night

 

Nieuwe muziek van Mura Masa! De Britse producer en multi-instrumentalist Alex Crossan heeft deze week zijn nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet 1 NIGHT. Voor de vocals vloog Charli XCX in. Het is één van de tracks op de debuutplaat “To Fall Out of Love To” van Mura Masa. Het nummer schreef hij met Charlotte Aitchison en Piero Piccioni. De hyperactieve Brit, afkomstig van het prachtige Guernsy, gelegen voor de Franse kust, speelt in zijn eentje de gitaar, bas, toetsen, drums én ook voor de vocals draait hij z`n hand niet om. Je kunt hem live aan het werk zien op Lowlands (18-20 augustus). Voor kaarten ga je op Hitzound naar de Ticketmaster.

 

 

 

Wonderface – On My Way

 

Nieuwe muziek uit Nederland! Het Amsterdamse DJ/ producers duo Wonderface scoort wonderwel sterk in de iTunes chart met de single ON MY WAY, dat uitgebracht is bij Powerhouse Music. Wonderface bestaat uit Stevie Appels & Fritz Nijman, maar ze noemen zich liever Mr. Wonder & Fritz The Face. Ze stonden al op Amsterdam Open Air, Vunzige Deuntjes Festival en op Novacane. Met ON MY WAY scoren ze nu voor het eerst ook een hit buiten de clubs. Voor de vocals van de single vlogen Aidan O’Brien en Gabs in. Check ON MY WAY hier bij Hitzound.

 

 

 

TCTS ft. Sage The Gemini, Kelis – Do It Like Me

 

Producer TCTS uit het Britse Manchester komt met een dikke release. Sam o`Neill, want zo heet hij echt, dropt de single DO IT LIKE ME (Icy Feet), waarvoor hij de hulp inriep van de “Nowe Or Later” rapper Sage the Gemini en Kelis. In Groot Brittannië zijn DJ`s als Pete Tong, Mistajam, Annie Mac en Danny Howard al overstag en ligt de track op hun draaitafel. Het nummer komt uit op het label Ministry of Sound. Hou deze track maar in de gaten!

 

 

 

Don Diablo & Marnik – Children of a Miracle

 

Ditmaal zoekt Don Diablo voor zijn nieuwe release de samenwerking met de Italiaanse DJ`s en producers Marnik. Titel van hun verse single is CHILDREN OF A MIRACLE. Marnik is een duo, bestaande uit Emanuele en Alessandro en beide mannen hebben Milaan als basis. Don Diablo staat binnenkort op 27 april op het Kingsland Festival samen met o.a. Afrojack, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex en Yellow Claw. Kaarten voor het grootste 1-daagse dancefestival, dat gehouden wordt in de RAI in Amsterdam, de Brabanghallen in Den Bosch, de Drafbaan in Groningen, MECC in Maastricht en Het Hulsbeek in Oldenzaal, boek je op Hitzound bij de Ticketmaster.

 

 

 

Don Diablo & Marnik – Children Of A Miracle

 

Ditmaal zoekt Don Diablo voor zijn nieuwe release de samenwerking met de Italiaanse DJ`s en producers Marnik. Titel van hun verse single is CHILDREN OF A MIRACLE. Marnik is een duo, bestaande uit Emanuele en Alessandro en beide mannen hebben Milaan als basis. Don Diablo staat binnenkort op 27 april op het Kingsland Festival samen met o.a. Afrojack, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex en Yellow Claw. Kaarten voor het grootste 1-daagse dancefestival, dat gehouden wordt in de RAI in Amsterdam, de Brabanghallen in Den Bosch, de Drafbaan in Groningen, MECC in Maastricht en Het Hulsbeek in Oldenzaal, boek je op Hitzound bij de Ticketmaster.

 

 

 

ZHU – Nightcrawler

 

Het heeft effies geduurd, maar de Amerikaanse DJ en producer is terug met nieuwe muziek. Hij dropt vandaag zijn kakelverse single NIGHTCRAWLER. De track schreef en produceerde hij zelf. Met FADED (2014) zette Zhu zich internationaal op de kaart : de track bereikte in verschillende landen de charts en leverde hem bovendien de nominatie van een Grammy Award op. Het schijnt dat er meer nieuw materiaal aan komt. Geruchten gaan dat het project “Blacklizt” gaat heten.

 

 

 


300x250 Algemeen

iTunes

1The Heart Part 4 Kendrick Lamar
2That’s What I Like Bruno Mars
3Shape of You Ed Sheeran
4Speak to a Girl Tim McGraw & Faith Hill
5Body Like a Back Road Sam Hunt
6Something Just Like This The Chainsmokers & Coldplay
7Chained to the Rhythm (feat. Skip Marley) Katy Perry
8Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) Clean Bandit
9I Feel It Coming (feat. Daft Punk) The Weeknd
10Stay Zedd & Alessia Cara

Spotify

Billboard

1Shape Of You Ed Sheeran
2That's What I Like Bruno Mars
3Bad And Boujee Migos
4I Don't Wanna Live Forever Zayn
5I Feel It Coming The Weeknd
6Tunnel Vision Kodak Black
7Love On The Brain Rihanna
8Something Just Like This The Chainsmokers
9Paris The Chainsmokers
10ISpy KYLE

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This