Avicii vlak voor zijn dood in “Heaven” met Chris Martin

 

overlijden van Avicii blijft zijn fans bezig houden. Op 28 jarige leeftijd werd de DJ en producer dood gevonden in Oman. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Tim Bergling worstelde jaren met de druk die het toeren en feesten met zich meebracht, maar juist de laatste jaren probeerde hij het rustiger aan te doen. Giel Beelen: “Wat er gebeurd is, blijft nog gissen. We weten wel dat hij het er moeilijk mee had, de wereld van het uitgaan en dance en dat hij aan de drank was geraakt”, aldus Giel Beelen op NPO Radio 1 : “Maar voor zover wij wisten, was hij ervan af en had hij juist besloten om niet meer te doen wat hem zo ongelukkig maakte.” Vlak voor zijn dood was Avicii begonnen met het maken van nieuwe muziek. Een track die helemaal af wat heet “Heaven” en is een samenwerking met Chris Martin.

 

 

 

Ariana Grande – No Tears Left To Cry (preview)

 

Nog één dag geduld, want dan is Ariana Grande officieel terug met nieuwe muziek! De zangeres dropt zojuist de teaser van haar nieuwe single “No Tears Left To Cry”. Het wordt de eerste single van een nieuw album, dat een weekje later, op 27 april , uitkomt. Aan de plaat werken o.a. Max Martin, Savan Kotecha en Pharrell Williams mee. Het album zal sterk zijn beïnvloed door de gebeurtenissen van de aanslag in Manchester, waar 23 fans het leven lieten na een aanslag bij een concert van de zangeres. Twee weken na de aanslag volgde een groot benefiet concert, waarbij naast Ariana, o.a. ook Justin Bieber, The Black Eyed Peas, Coldplay en Miley Cyrus optreden.

 

 

 

Hooverphonic – Romantic (Teaser)

 

Hooverphonic komt met een nieuwe single. De Belgische band, bestaande uit Alex Callier en Raymond Geerts en de 17 jarige Luka Cruysberghs lanceert het nummer “Romantic”. Luka was de winnares van the Voice Of Vlaanderen 2017. Het nieuwe nummer heeft een James Bond vibe, maar oordeel vooral zelf. Hooverphonic gaat komende zomer in de VS op tour, maar is op 21 juni te zien in het Openluchttheater Valkenburg.

 

 

 

The Chainsmokers ft. Drew Love – Somebody (teaser)

 

Aanstaande vrijdag 20 april komen The Chainsmokers met een nieuwe single van hun album “Memories…Do Not Open”. De plaat van het Amerikaans dj-duo, bestaande uit Andrew Taggart en Alex Pall, leverde tot dusver met “Sick Boy” maar één hit op. De grote vraag is dus of het na “Everybody Hates Me” ook gaat lukken met “Somebody”, alweer de vierde single van het album. Aan de party anthem werkt Drew Love mee.

 

 

 

Armin van Buuren – Therapy (teaser)

 

Na singles als ‘Sunny Days’ en de huidige hit “Sex, Love” & Water”, dat werd uitgeroepen tot Hitzound Smash, komt Armin van Buuren 20 april met een nieuwe single! De Nederlandse DJ en producer dropt vrijdag zijn nieuwe single “Therapy”. Aan de track werkt de Britse zanger James Newman mee. Het nummer ging in première tijdens het Ultra Music Festival 2018. De video vlog teaser met de eerste beelden van de video van Armin check je hier.

 

 

 

Yellow Claw ft Tabitha Nauser – Crash This Party (teaser)

 

Yellow Claw dropt op 11 mei de follow-up van “Villain”. De nieuwe single heet “Crash This Party” met de vocals van Tabitha Nauser. Met deze track hopen de mannen op internationaal succes. Yellow Claw ontstond in 2010 als samenwerkingsproject van de drie Nederlandse DJ’s Bizzey (Leo Roelandschap), Jim Aasgier (Jim Taihuttu) en Nizzle (Nils Rondhuis), maar sinds juni 2016 gaan ze, na vertrek van Bizzey, door als duo. “Till It Hurts” (2014) met Ayden is tot dusver hun grootste Top 40 hit.

 

 

 

Diggy Dex & Kraantje Pappie – Allez (teaser)

 

Jeroen van Koningsbrugge zingt, presenteert en acteert en: hij heeft nu ook zijn allereerste video geregisseerd! Voor niemand minder dan Diggy Dex en Kraantje Pappie…. Hun gezamenlijke nieuwe single heet “Allez” en komt op 20 april uit. We hebben een voorproefje van het nummer gehoord en geloof ons: dit kan zomaar eens een dikke zomerhit worden! De video is inmiddels opgenomen in Antwerpen. Kraantje Pappie is 2018 sowieso sterk gestart. Hij heeft inmiddels 2 dikke top 10 hits dit jaar op zijn naam gebracht in de Top 40.

 

 

 

Sean Paul Ft Major Lazer – Tip Pon It ( Teaser )

 

“Tip Pon It” is de upcoming single van Major Lazer en Sean Paul. Aanstaande vrijdag komt het nummer, dat geschreven werd door Taranchyla, uit. De track heeft ook nog een Nederlands tintje. Naast Diplo, Major Lazer en Jr.Blender produceerde ook Boaz van de Beatz de single. “Tip Pon It” is afkomstig van het album “Music Is The Weapon” van Major Lazer.

 

 

TIP PON IT WID MAJOR LAZER

#SPFAM!!! MY NEW SONG #TIPPONIT IS COMIN ON FRIDAY WID Major Lazer PON THE RIDDIM!!! MEK SURE U PRE-SAVE IT!!! RRR!!!seanpaul.lnk.to/PresaveTPIFP

Geplaatst door Sean Paul op maandag 16 april 2018

 

Ariana Grande – No Tears Left To Cry (teaser)

 

Ariana Grande keert terug met nieuwe muziek! Op 27 april komt haar nieuwe album uit. Inmiddels hebben we de titel voor je van haar dat de titel van haar verse single. Dat wordt “No Tears Left To Cry”. Aan het komende album werken o.a. Max Martin, Savan Kotecha en Pharrell Williams mee. De plaat zal sterk zijn beïnvloed door de gebeurtenissen van de aanslag in Manchester, waar 23 fans het leven lieten na een aanslag bij een concert van de zangeres. Twee weken na de aanslag volgde een groot benefiet concert, waarbij naast Ariana, o.a. ook Justin Bieber, The Black Eyed Peas, Coldplay en Miley Cyrus optreden.

 

 

 

Yellow Claw ft. San Holo – Summertime (teaser)

 

Hot nieuws hebben we hier voor je van Yellow Claw! De mannen werken aan een nieuwe single. Vorige week nog dropten we de video van hun single “Villain” met de vocals van Valentina. Nu staat er een samenwerking aan te komen met San Holo. Deze Nederlandse DJ en producer sleepte een maand terug nog de 3FM Megahit binnen voor “Right Here, Right Now”. Het nieuwe nummer van Jim Aasgier (Jim Taihuttu) & Nizzle (Nils Rondhuis) met San Holo heet “Summertime”. De titel alleen al beloofd een hete track………

 

 

 


300x250 Algemeen

NL Top 200

Latest Tweets300x250 Algemeen

Spotify New Music
Translate »
Share This